Номер 15 Момчил Неков: Сергей Станишев е млад на години, но с остарели виждания

  • 01 юни 2014 09:13

  • 9350
  • 17
Номер 15 Момчил Неков: Сергей Станишев е млад на години, но с остарели виждания
©

Опитват се да ме противопоставят на г-н Станишев, но сам човек е за никъде. Ако се противопоставяме едни на други няма да стигнем доникъде. Като млад кадър трябва да трупам опит. Аз съм образован, но се налага поне шест месеца да се обучавам. Това каза номер 15 в евролистата на БСП Момчил Неков в "На светло" по Нова телевизия.

В края на кампанията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ми каза: "Как си, бе късметлия".

Аз съм пример за вътрешнопартийна демокрация, заключи Неков. "Аз съм обикновен социалист, минал съм по дългия път в кариерата си и виждам по-ясно проблемите на хората. Хората са много бедни, те са отчаяни. Тази загуба е загуба за целия политически елит. За мен останахме разочаровани в очакванията си. В БСП се надявахме да сме първа политическа сила. Не пяхме да убедим хората в намеренията си. Явно правим козметични подобрения. Искаме да определим политиката си. Чрез политиката можеш да влияеш на процесите", заяви Неков.

Неков не вярва на твърденията, че 34 000 преференции са били преднамерено пуснати за него, организирано от младежкото БСП, за да се изрези несъгласие с вижданията на лидера Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. "Много работих през цялата кампания. Нидал Алгафари определи този вот като вътрешен преврат в БСП, но аз не смятам така".

Ясно казах на пресконференцията, че не искам преференциалния вот да се използва за политически интриги. Аз съм екипен играч. Наистина хората искат нови лица. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е млад на години, но с остарели виждания. Ще дам всичко от себе си, това го гарантирам. С лични средства ще открия паметник на хан Тервел в Брюксел.

Всички разумни младежки идеи искам да ги популяризирам. Нямам нищо против да бъда използван, но не искам да ме правят на глупак. Искам да съм близо до хората, за да не се самозабравя, изтъкна Неков. Ще бъда говорител на младите хора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9350 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2014.06.02 | 22:58

17
Едно недоразумение ще ходи да защитава Българските интереси. Ама като са ви неграмотни симпатизантите така ще е.
мишо

2014.06.02 | 18:56

15
Едно герберско недоразумение управлява три години българската държава и същата изпадна в колабс, а от Неков нищо няма да зависи в ЕП, така че нека да отиде човека при това никой не е анулирал вота му като недействителен
СЪСЕЛЪТ

2014.06.02 | 22:56

16
Съселът е емблема на най-отвратителните черти на червената БГ каста – меркантилност, саботиране на българските национални интереси в изгода на Кремъл, конспиративна подмолност, номенклатурна безчувственост и нагло лицемерие!

2014.06.02 | 17:43

14
MALADEC!!!!
Бай Иван

2014.06.02 | 17:43

13
Леко бе малчо, още нищо не си дал ни на държавата ни на парпията си, за да имаш правото да раздаваш оценки кой къкъв е. Ти си още никой и такъв ще си останеш, ако плюеш в кладенеци от които пиеш! Една грешка те изпрати в ЕП и ако това не го отчиташ, бързо ще те забравим, тъй като нищо не можеш да направиш за да запишеш името си с нещо значимо в историята на партията и държавата - липсва ти и знания и опит.
ИВАН ИВАНОВ

2014.06.02 | 17:42

12
ТОЯ Е ТЪП КАТО ГАЛОШ
СИГАНИН

2014.06.02 | 17:31

11
ТОЗ АЛГАФАРИ БИЛ МНОГО ПРОЗ. НИКАКЪВ ПРЕВРАТ НЕ Е. НИЕ СИГАНИТЕ ОБАРКАХМЕ БУЛЕТИНАТА ДРУГАРИ, ИЗВИНЕВАМЕ СЕ. СЕДВАЩИО ПАТ НИЩО НЕМА ДА ЗАДРАСКВАМЕ ЗА ПО СИГУРНО

2014.06.02 | 17:29

10
НЕ СА ОСТАРЕЛИ, А НЕ А Д Е К В А Т Н И. ПРЕЗ ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ТЕЗИ ВИЖДАНИЯ НЯМАШЕ ДА УСПЕЯТ.
mmm

2014.06.02 | 17:11

9
Тъпани с тъпани, ако бяхте използвали българската дума "предпочитание" вместо латинската, популярна в западните езици "преференция", нямаше да си създадете тези ядове. Но така се получава, като хем не знаете какво означават чуждиците, хем ги използвате, без да ги превеждате на избирателите си, защото не знаете какво означават. За пореден път плащате дан на тъпото ви преклонение към всичко чуждо. Заради вас разни шушумиги ще ни представят по света.
ПРАВО КУМЕ В ОЧИ

2014.06.02 | 15:45

8
Скъпи чугунени кратуни.Оставете малкото чугунче да порасне.И то ще стане като вас.А за това,че казва истината за мишока,то ние всички я знаем.Той е син на баща си и не става за нищо.Колкото до кладенеца не сте прави.Ида плюе,и да храчи няма значение.Той вече на постав заприличал бе другари.Трябва да го изпуснем,че да се прочисти!
гейско БКП племе

2014.06.02 | 15:43

7
Геят ви е с пенсионерски вид и неопределяеми години,ти с това име,дето си си го бил сменил,будиш странен смях и с прическата си също.Само изроди ли има в БСП,недейте така,излагането в Европа с вас е пълно.Геят поне краде и им даде на замесени в ПЕС милиони от личните документи, а ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА РОДНАТА БКП БСП ДС ПАРТИЯ ТУК?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини