Дянков: Няма да има предизборно изтичане на пари от бюджета

  • 01 септември 2011 13:53

  • 1091
  • 2
Дянков: Няма да има предизборно изтичане на пари от бюджета
© Булфото

В края на октомври ще започнат разговорите за по-добра доходна политика и за увеличение пенсиите от следващата година.

100-те милиона евро, които трябва да влязат в Сребърния фонд, ще ни дадат една добра основа за това - коментира в Стара Загора вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, който обаче не се ангажира с колко процента ще се вдигне минималната пенсия, съобщава Дарик.

Пари от бюджета предизборно няма да изтекат, така както се е случвало при други правителства, подчерта министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. "Това при нас не е станало, няма да стане и през следващите два месеца. Знам обаче за няколко кметства, в които се харчи много повече от необходимото. Една такава община е Перник - внезапно започна да харчи повече и следователно ще пращам финансовия инспекторат, така както го направих преди три седмици в Дупница. След като видях какво е финансовото състояние на община Смолян, вероятно те са следващите, на които ще изпратя инспектори".

Финансовият министър определи сделката и цената за "Булгартабак" като много добри
. "Тези параметри са много по-добри от тези на предишното правителство, което не е успяло да свърши като сделка. Тя все още не е приключила, но този път се дава по-голям приоритет на тютюнопроизводителите - осигуряват се 5 хиляди тона годишно в продължителен период от време".

Нито на тези, нито на следващите избори на дневен ред не стои сценарият Борисов - президент, Дянков - премиер, категоричен е финансовият министър, който посети Стара Загора. Той се срещна с представители на местния бизнес.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1091 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.05 | 23:33

2
лъжец скапан
НАРОДА

2011.09.05 | 23:31

1
ДАНО!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини