Лили Иванова започва турне на 3 юни (видео)

  • 02 април 2014 10:32

  • 3152
  • 1
Лили Иванова започва турне на 3 юни (видео)
©

Национално турне на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи и музикантите й ще обиколи 10 града в България, съобщиха от екипа.

След като преди седмица бяха пуснати в продажба билети за големия концерт на Иванова в НДК на 6 ноември, вече са ясни и още 10 дати на територията на страната за предстоящи концерти.

Националното турне е разделено на два основни лъча - пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в Драматичния театър на Плевен на 3 юни, следват театрите в Русе, Добрич, Благоевград и залата на операта в Стара Загора на 12 юни.

На 11 септември започва обиколката по летните театри от Бургас, следва Варна, Велико Търново, Античния театър в Пловдив, а финалът ще бъде за летния театър на град Сандански на 20 септември.

Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни.

"Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми - Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция", споделя Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, цитирана от БТА.

Билетите за всички концерти се вече в продажба.

Последвайте канала на

3152 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Анти-чалга

2015.03.08 | 19:40

1
Има един филм-200 годишен човек...ненапечели се това алчно бабище!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини