Сидеров: Определиха Русия като враждебна страна, може да наложим санкции (видео)

  • 24 март 2014 12:37

  • 12774
  • 93
Сидеров: Определиха Русия като враждебна страна, може да наложим санкции (видео)
© Булфото

Изслушахме докладите на разузнаването и те не ни удовлетвориха. Те не посочват кой е извършил преврата в Украйна. Има рисковете  от намерението да се приемат санкции срещу Русия и България да ги подкрепи. Все едно бяха написани в американското посолство. Това каза лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа след КСНС при президента, предаде репортер на "Novini.bg".

В докладите се обявява, че за България няма пряка заплаха, а в същото време се визира Русия като враждебна страна. Това не е редно. Това е непрофесионално и говори за тенденциозност, категоричен беше Сидеров. Оттук нататък моята линия ще бъде непоколебима, обеща Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Прогнозирам много силно народно движение в България за сваляне на това управление, каза лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.  Борисов, Местан, Янаки Стоилов не се изказаха, аз не чух тяхното мнение, не можах да разбера какво мислят - може да не мислят нищо. Много е тревожна липсата на мисъл, разум, позиция в нашето държавно ръководство, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той подчерта, че се разграничава от позицията на президента, която е в подкрепа на колонизаторите. "Визира се военна агресия на Русия. Това изказване е идиотско и цели да ни скара с Русия. Освен отричането на правото на кримския народ беше потвърдено и налагането на санкции на Русия", посочи Сидеров. "За съжаление мнението на президента Плевнелиев се подкрепя и от правителството. Опасявам се, че българския политически елит не е пълноценен. Изпълнява се безприкословно, това което се налага от Брюксел". Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа даде за пример Унгария, където парират натискът на ЕС със законови промени.

В становището, което иска да приеме Консултативният съвет, съществува точка Министерски съвет да предприеми мерки за прилагане на наложените санкции към Русия. Тук, освен отричането на референдума, да се самоопредели кримският народ, потвърждаването на санкциите е нещо неприемливо, и аз казах, че "Атака" не е съгласна.

Попитах г-н Миков, какво ще направим с посещението на ръководителя на Държавната Дума на Русия Сергей Наришкин през май? Ако се спази тази забрана, това ще скъса дипломатическите ни отношения с България. Това са изключително тъпи постъпки, които ще ни скарат с един важен партньор, от който България зависи.

Русия и Украйна са създадени от българи, като духовност, етнически елемент и култура, за това ние не може, и не трябва да имаме враждебни отношения. В случая българското ръководство, за да угоди на една антируска проамериканска политика, ще ни вкара в един голям капан.

Предстои една битка на духовността на наша територия и на така наречените евроатлантически, антиценности гей браковете, кръвосмешение и така нататък. Това беше разделителна линия, по която и хората в България и хората в Европа ще трябва да се разделят – за духовност, за християнски ценности, или за трети пол и т.н., заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Европа оттук нататък няма да бъде същото. Днес битката е глобализъм срещу антиглобализъм.

Лидерът на "Атака" посъветва премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да бъде по-твърд в защита на позицията на страната ни пред ЕС. "Нашият премиер се държи като мекотело, като сварен макарон", заяви Сидеров.

Според Сидеров българските държавници не са на висотата на българските избиратели. Това правителство няма никакви различия с предишното. Този проект за приемане на санкции срещу Русия е изключително вреден за България. Сидеров подчерта, че се цели скъсване на дипломатическите ни връзки с Русия. Не можем и не трябва да имаме враждебно отношение към Русия, защото сме близки народи. Аз прогнозирам много силно народно движение за сваляне на това управление.

САЩ и ЕС предлагали да изкупят оръжието, откраднато от военни складове в Украйна. Това е върхът на терора. Такава перверзия не бях чувал. Вместо да се накажат терористите те ще им дават пари, възмути се лидерът на "Атака". Според лидерът на "Атака" САЩ са налели 5 милиарда долара в Украйна, за да могат да я контролират. Сидеров заяви, че създаването на силния Евразийски съюз е уплашил САЩ  заради това са предизвикали кризата в региона.

По време на заседанието на КСНС обстановката пред сградата на президентството беше неспокойна. Партия "Атака" провежда акция в подкрепа на позицията си за признаване резултатите от референдума в Крим. На метри от тях, зад полицейски кордон, са други протестиращи, които са против правителството и управляващите.

Сидеров беше категоричен, че когато дойде времето "Атака" да участва във властта, това време ще влезе в учебниците. "Атака" смята, че не трябва да се приема забранителния списък за руски граждани. Това е срам и позор, ако се присъединим към този списък. Сидеров добави, че лично ще отиде на летището да посрещне руските граждани, за да е сигурен, чер никой няма да ги спре.

Лидерът на "Атака" изрази опасението си от липсата на консенсус между политическите ни сили. Според Сидеров това, че все още не са си тръгнали от КСНС останалите политически лидери говори, че в момента се договарят за местата в ЦИК. Сидеров увери събралите се хора, че единствено той им защитава интересите не само в България, но и в Европа. Българските държавници нямат самочувствие и  заявяват, че гласът им не се чува в ЕС. "Щом не можете и не сте способни оттеглете се, станете домоуправители. Дайте властта на "Атака" и ще видите как се управлява. В момента полицията е безсилна".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12774 93

Свързани новини

Коментари 93

Добави коментар
Наришкин

2014.11.06 | 10:06

93
Сидеров усеща ледения дъх на Студената война, който ще го замрази във фризера и прави 101 клякания пред Русия. На 102 -то ще му се скъсат гащите отзад и някой ще го уважи...халал да му е. Тези избори ще бъдат за пръв път по същество: За Европа и модерния свят или за Азия и руско-ислямския съюз. Сидерката чете история, но не може да се учи от миналото. Клякането пред Путин сега е равно на бутане на България в зоната на Турска доминация. Защото Русия вече е далеч- зад Украйна, а Турция е тук.

2014.11.06 | 10:06

92
алоуу сидерунгелиии,партията на велоПЕДАЛИТЕЕ,и ти курвоч ангелов,бягайте по дупките мишки гнусни ,продадохте се на дпс,и като ви избягаха избирателите сега ще мъчите да крадете гласове от комундетата с про руски лъжи.....гнусори грозни
БЪЛГАРИН

2014.11.06 | 10:05

91
САМО ВОЛЕН И КАУЗАТА АТАКА, ЗА ДА ИМА СИЛНА БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЙ! ДОЛУ евроатлантическите "ценности"! ДОЛУ европедерастията! ДОЛУ нато и фалшивият ес!!!
Българин

2014.03.26 | 13:19

11
За Русия ще коля и беся.От скоро Волен е моя вожд.

2014.11.06 | 10:05

90
OLIGOFRENTCHE OT ATAKA, ako ne znaesh da ti kaja TCHE JIVEEM V 21 VEK I SME V EVROPA.
AJ4A

2014.11.06 | 10:05

89
"ПОГЛЕДНИ В КАКВА МИЗЕРИЯ ЖИВЕЕМ С КАКВИ ПАРИ ИЗКАРВАМЕ МЕСЕЦА ....." - и всичко това е благодарение на Русия и назначените със силата на руското оръжие КОМУНИСТИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!
Ваня

2014.11.06 | 10:05

88
Натресли са ни ги, след като са ни освободили от тези, които ако още ни управляваха, сега ти щеше да си рязан, а аз със фередже. Не е хубаво никой да те управлява, ама не мисля, че американските масони мислят повече за България.
Аз

2014.11.06 | 10:05

87
Аз също смятам като АТАКА, че не трябва да се налагат санкции на Русия, най-малкото, защото Крим си е изконно руска територия. Това, че изкуствено са създали нова държава, не означава, че историята трябва д се пренебрегва. Се едно сега половината македонци да искат да се присъединят към България, а Европа да ни накаже, че си връщаме своето!!!
Малин Кръстев

2014.11.06 | 10:04

86
Така е едни санкции срещу Русия биха довели и до сериозни санкции в България националистите винаги защитават нашият интерес! Освен това не е коректно спрямо Русия, която е дала много хилядни жертви за да ни спаси от турците! Те са близки до нас като етнос и имат същата религия и азбука и поне 75% от българският народ им симпатизира и това е нормално!
oddoodkd

2014.10.13 | 17:16

85
Волен казва истината поробителите ни искат да станем враг на Братска Русия която ни даваше 800 000 000 мильона долара на година безвъзмезна помощ
AJ4A

2014.10.13 | 17:16

83
Даваше Ви казваш .......... явно се числиш към МРЪСНАТА БОЛШЕВИШКА ТИРАНИЧНА СГАН, УПРАВЛЯВАЩА ДЪРЖАВАТА СЛЕД 1944 ГОДИНА?!?!?! Според мен си ЧИСТА ПРОБА "СКЪСАН ЦЪРВУЛ", който едвам свързва двата края, заради адското си невежество, некадърност, че и мързел и затова мразиш САЩ, че не виждаш къде би си намерил мястото в една демократична и "подредена" държава!!!!

2014.10.13 | 17:16

84
тук се покриваме като идеи, само не знам защо отиде да е с коалиция с турците, русите са ни братя никога не трябва това да се забравя, само лумпени и платени от америка провокират но вече и кьоравия вижда кои са лицемерите
баба гицка

2014.10.13 | 17:15

82
сидеров е ГЛУПАК И ЛЪЖЕЦ --- русия с НАЙ МНОГО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ И С ИКОНОМИКА НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА В СВЕТА /където има комунизъм е така/ --- ВИЖТЕ ЯПОНИЯ, ВНАСЯ ПЪРВИТЕ 24 ОСНОВНИ СУРОВИНИ И Е НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА --- ТАКА, ЧЕ ДРУГАРУ сидеров ЛЪЖЕТЕ, НЕ НИ ТРЯБВА русия за ДРУГАР = 45 ГОДИНИ НИЩО ОТ СЪРЦЕ, --- СТИГА ЛЪЖИ

2014.10.13 | 17:13

81
БАБО ГИЦКЕ МИ ТИ КВО ВИДЯ ЗА 25 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ БЕ....ОПС ТО ТУК Е СВОБОДИЯ БАЦЕ....ПРЕЦАКАХА НИ ЗЕМЕДЕЛИЕТО ВНАСЯМЕ ДОМАТКИ СЯ...МЛАДИТЕ ХОРА ИЗБЯГОХА ЩОТО ТУК Е САМИЯ РАЙ....ОСТАНАХА САМО ЦИГАНИ И ПРОСТИ ХОРА КОИТО ИМ СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ И НЯМАТ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.КАЖИ МИ АКО НЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ ТИ СЕГА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ДА НОСИШ ФЕСА ИЛИ БЪРКАМ АМЕРИКА ЩЯХА ДА ТЕ ОСВОБОДЯТ А? ПОГЛЕДНИ В КАКВА МИЗЕРИЯ ЖИВЕЕМ С КАКВИ ПАРИ ИЗКАРВАМЕ МЕСЕЦА НЕ ВСИЧКИ СМЕ КАТО ТЕБ С ПО 20000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ДОХОДЧЕ ОТ МАГАЗИНЧЕ ЗА ДРЕШКИ УКРИВАЩО ДАНЪЦИ И НЕ ВСИЧКИ КАРАМЕ ДЖИПОВЕ РАЗБРА ЛИ МЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА ЕДВАМ КАРАМЕ В ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ АКО ПАК ПОВТАРЯМ ИМА ТАКАВА ТУК

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини