С АБВ дадохме по-голям избор на пазара, заяви Калфин

  • 21 март 2014 18:39

  • 1839
  • 3
С АБВ дадохме по-голям избор на пазара, заяви Калфин
©

В случая не става въпрос БСП или ние, даваме по-голям избор на пазара. Това заяви в предаването „Дневен ред“ по ТВ7 бившият външен министър и водач на АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Не се чувствам предател. Защитавам желанието България да върви напред. За съжаление гласът ми не е особено убедителен. Не бих могъл да стоя и да си мълча“, коментира напускането си от БСП Калфин.

„Има голяма чуваемост към това, което правим“, отбеляза Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. По думите му целта на АБВ не е да разделя БСП, а хората, които виждат разума в това което се прави, да подкрепят партията на Първанов.

Относно кризата в Украйна и свикания за това КСНС в понеделник Калфин подчерта, че решението на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е закъсняло. „Чуваме различни партийни тълкувания, но не чуваме институциите, не чуваме държавата. Трябва да има оценка, възможности за реакции за в бъдеще“, подчерта бившият заместник-министър председател в правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

„Това, което се случва в Украйна е резултат от геополитически игри. Там е всъщност противопоставянето между Русия и НАТО. Русия не е съгласна да допусне НАТО“, каза още Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Според него най-вероятно Г-8 отново ще стане Г-7 и Русия ще излезе от него. „Предполагам, че в Москва си дават сметка за тях“, посочи Калфин.
„Това не е пълна изолация, но активното участие на Русия в международните проблеми очевидно ще бъде ограничена“, допълни той.

Последвайте канала на

1839 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.03.22 | 17:12

3
Не е само геополитика!Капитал+производство на оръжие=война.Войната отслабва държавите.Слабите държави получават план Маршал.Когато станат силни,всичко започва отначало-в период от50-60 години.
Не работете на Елените!

2014.03.22 | 15:58

2
На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
XXL

2014.03.22 | 15:57

1
Кипи в БСП-то, че Гоце с чифтето отстрелва партийни архари. Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча - приятелски огън ги пари. В шеги и закачки - и тук-таме с храчки редят се предизборни листи. При Гоце – ловците, при Серго – овците. . . Меле на червената писта! Подготвят конгреси. . . червени метреси колосват сукмани и фусти. Ще бранят Сергея - каква епопея! Дали пак властта ще изпуснат? Лютвито кадрува, Доган му диктува - с чалми ще сме скоро в страната. Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка, одупен във поза позната.

Добави коментар

Водещи новини