Лютви Местан: Делян Пеевски трябва да говори

  • 22 февруари 2014 18:06

  • 8933
  • 47
Лютви Местан: Делян Пеевски трябва да говори
©

В предаването "Дикoff" по Нова телевизия лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в отрече партията да нагнетява етническо напрежение за собствени цели.

"Атака", БСП и ГЕРБ са в бясна надпревара не кой ще гарантира права и свободи, когато става въпрос за религиозното им измерение, а кой ще има по-голям принос те да бъдат ограничени. Те смачкаха предложението ни и направиха така, че ще бъда глобен, ако в предизборната кампания изтърва едно-две изречения на майчиния си език, посочи Местан.

Когато отстояваме правата си, ние не нагнетяваме етническо напрежение. Напрежението се породи след едно емоционално изказване на наш депутат. Хюсеин Хафъзов спомена имена на четирима души, които са пострадали по време на тоталитарния режим. Проблемът в изказването му е начинът, по който то се възприе в залата. Никой не разбра, че той говори за български граждани, заяви лидерът на ДПС.

По думите му медийният монопол на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е мит.

Пеевски става удобен виновник за всичко. Той трябва да говори. Хората, заради които мълчи, не заслужават цената на неговото мълчание. Ако продължи да говори, той ще снеме съмненията, че представлява задкулисието. Тогава ще излезе наяве истинското задкулисие. За мен това е Банкя, тефтерчето на Златанов, случая с Мишо Бирата, подчерта Местан.

Той каза още, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е в перфектна форма.

Доган не се занимава с оперативна политика. Аз му благодаря, че ми предостави възможността да представя виждането си за развитието на ДПС, добави Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8933 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар

2015.04.20 | 15:56

47
Аман от предатели, олицетворяващи се над Левски.

2015.04.20 | 15:56

46
Абе Местане какво да говори Делян Пеевски? Той говори в село Крън преди изборите на 12 Май 2013 и каза, ЗАЩОТО ДПС взима Властта,курвата Волен вече е била спазарена - какво повече да ти каже Делан Пеевски?
ei tursko kopele...

2015.04.20 | 15:55

45
...po dumite si shte budesh opravdan,ipo dumite si shte budesh osuden.pomni!

2015.04.20 | 15:55

44
Къде си видял,прасе да говори бе?
ЧЕКИСТА

2015.04.20 | 15:55

43
Един ЛЕВСКИ, да се намери, и всичко ще се оправи, много бърже!!! Къде си, ДЯКОНЕ!!!
вмро

2015.04.20 | 15:55

42
колкото до циганите проблема също може да се реши-всички които неискат да работят или нямат работа ,а живеят основно от кражби да бъдат настанени в гета оградени с бодлива тел и охранявани от полиция.гета които нямат право да напускат.
Докога българи ?

2014.03.09 | 10:27

35
Докога българи ще търпим това робство ? Докога ще търпим украински педали и турски мафиоти да се гаврят с нас ? И ние сме се свили в черупките си. Докога народе ? Да вземем пример от Украйна.

2014.03.13 | 22:18

41
ПРОСТАК-какво искаш -да умират невини хора -нали...голяма работа, че се наричаш българин .... и аз съм българин но никога няма да те подкрепя.ПО ДОБРЕ Е ДА ПРОМЕНИМ МИСЛЕНЕТО СИ И ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ДА СИ ПОДОБРИМ ЖИВОТА------------ЛОШОТО Е В ТОВА, ЧЕ НЕ ЗНАЕМ ОТ КЪДЕ ДА ТРЪГНЕМ /предложи друго нещо -по разумно/ след теб ще тръгна и аз
nacional

2014.03.13 | 22:17

40
Когато България рухва,селата пустеят,младежта напуска,образованието е отчайващо слабо, майките ни по селата ги изнасилват роми,ти за религиозни свободи и за какво плачеш Местане?Нима не разбираш че един ден ще бъдеш съден за престъпленията си спрямо българския народ/
София

2014.03.13 | 22:17

39
Аз съм българка и се срамувам от тази злоба, цинизми, агресивност, която се излива тук. Нашите родители винаги са били толерантни към съгражданите ни от чужд произход. Не разбирам какво е това "Измитайте се в Анадола!","мръсен долен фес" и пр.отврат! Който е роден в България, тя е неговата родина!!!Какво ни пречи да живеем,да се трудим и отглеждаме децата си заедно?Не забравяйте хилядите наши съграждани в странство. Как биха се чувствали те и децата им родени там, ако германци, французи, американци и др.се отнасяха така с тях? Аз бих се извинила и на г-н Местан, когото мн.уважавам, и на познатите си приятели от турски произход! Винаги съм се чувствала равна с тях и винаги съм се радвала на уважението им! Искам ги тук, в нашата обща родина!Така мисля не само аз!

2014.03.13 | 22:16

38
TELERANTNOST SE PROIAVAVA TOGAVA KOGATO SRESHTASH TOLERANTNOST V OTSRESHNATA STRANA. V TCHUJBINA BALGARITE JIVEIAT PO ZAKONITE NA STRANITE V KOITO SA. NIAMA SPEZIALNI ZAKONI ZA TIAH, TAKA TCHE NE GOVORETE GLUPOSTI. NE ISKAM TURSKI ZAKONI, NE ISKAM V BALGARIA DA IMA POVETCHE DJAMII, OTKOLKOTO BALGARSKI TCHERKVI, NE ISKAM HORA KATO MESTAN, DOGAN I PEEVSKI DA ME UPRAVLIAAT. NE ISKAM SHERIA ZAKONI. KATO GOVORITE ZA RODITELI NI, STE VI KAJA TCHE TEHNIAT EZIK E BALGARSKIAT, NE TURSKIAT. 500 GODINI SA NI KLALI. OSHTE PLASHTAME ZA TOVA. ILI DA JIVEIAT PO BALGARSKITE ZAKONI, ILI NA KAPITAN ANDREEVO.
вмро

2014.03.13 | 22:16

37
Левски е искал чиста и свята република в която има равенство за всички етноси и всички да живеят в разбирателство,но това сега не е равенство.ДПС иска да управлява държавата която управляваха 500 години и я управлява благодарение на национални предатели в управлението на държавата.ДПС не е движение за права и свободи ,а една олигархична жадна за власт и пари етническа партия.Което правителство забрани тази партия ще спечели сърцата на българите и на всички лъгани досега етноси.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини