Велчев за БСП: Развеждат ли се съпрузите, хич не им се мотай, за да не излезеш виновен

  • 14 януари 2014 17:19

  • 2297
  • 6
Велчев за БСП: Развеждат ли се съпрузите, хич не им се мотай, за да не излезеш виновен
©

Когато съпрузите се развеждат, хич не се мотай около тях, защото ти ще излезеш виновен. Така описа пред журналисти процесите в ляво зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Нямаме никакви договорки с АБВ, изобщо седим толкова далече, добави той по повод алтернативната лява листа на проекта АБВ за европейските избори.

На въпрос как ще коментира подозренията за прегръдка между ГЕРБ и проекта АБВ, Велчев заяви: „Днес с ръководството на групата коментирахме и моята приказка беше: когато в едно семейство двамата съпрузи се развеждат, хич не се мотай около тях и не взимай участие, защото накрая ти ще излезеш виновен" и допълни: „Всичко, което се изговори в последните 4 години за ГЕРБ, се оказа лъжа. Помните - „Гласуваш за Борисов, получаваш Костов", а се оказа, че гласуваш за Станишев, получаваш Доган. Непрекъснато искат да ни вкарат в някакви интриги. Доскоро казваха, че с ДПС правим тайни договорки, че има преки разговори между Доган и Борисов, което е лъжа. Преди Нова година беше, че с БСП имаме тайни договорки. Сега се оказва, че Борисов тайно се уговарял с Първанов. Това са политически игри. Обикновените хора, избирателите не могат да забравят всички тези манипулации и няма да се хванат този път на тази въдица. Нямаме никакви договорки, изобщо седим толкова далече".

Последвайте канала на

2297 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
обективен!

2014.01.15 | 09:11

5
За всеки нормален човек е ясно, че в основата на всичко стои доносник БУДА с неговите откраднати милиони!?!?

2014.01.15 | 09:11

6
Много си отворен.

2014.01.15 | 09:11

4
МОЛЯ МАЛКО ЗА ВНИМАНИЕ!!!НЕКА ВСИЧКИ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ КАКВИ ХОРА СА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА!!!НЕКА ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ВИДИ КОЕ Е ЛИЦЕТО С ИМЕТО ЛЮБО АНГЕЛОВ.МАЗЕН ЦИГАНИН КОЙТО НАСКОРО Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЗАТВОРА ЗА КРАЖБА ДАДЕН НА КОНСИГНАЦИЯ ОТ ДОГАН НА СИДЕРОВ И КОЙТО РЪСИ ОБИДИ НА РЕД БЕЗ ДА ГО Е ЕНЯ ЧЕ ДОКАЗВА САМО ЕДНО - „ ТОЛКОВА НИ Е АКЪЛА И ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ НИЕ ХОРАТА ОТ АТАКА.ХОРА КОИТО СЕ ЗАЯЖДАМЕ С ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКО И НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ДРУГО МНЕНИЕ ОСВЕН НАШЕТО“.

2014.01.15 | 09:10

2
Къде си бе Любче, къде се изгуби? Гледам снимката си смени веждите си оскубал, сакън да не те припознаем. Какво стана с Атаката, със Сидер Ага?

2014.01.15 | 09:10

3
Доган му слага опорна точка от з......т.

2014.01.15 | 08:21

1
koi, KOI, koi sra v gahtite na nahiia LIDER vole siderov.koi gerb sa vinovni. samo gerb mogat da svaliat gahtickite na poserko ,imoniteta i zabkite ste izvadit na zlobarceto alcno i sirenceto shte mu vzemat na mihleto djudje .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини