Румен Петков: Лъжем избирателите за "Белене" и пушенето на закрито

  • 13 декември 2013 09:24

  • 2324
  • 1
Румен Петков: Лъжем избирателите за "Белене" и пушенето на закрито
©

В студиото на "Гореща точка" по TV7 Румент Петков – бивш вътрешен министър и депутат от Коалиция за България, отправи критики към ръководството на БСП, като заяви, че партията на спазва предизборните си обещания.

Едно от тях беше премахването на пълната забрана за тютюнопушене на закрити обществени места. Не може депутатите да гласуват по съвест, щом става въпрос за предизборно обещание, решението трябваше да бъде взето партийно, категоричен е Петков.

Другият важен въпрос, по който управляващите трябва да се задействат, е проектът АЕЦ "Белене". Бяхме обещали да строим и затова проектът трябва да се върне за обсъждане в парламента. Според бившия вътрешен министър, обсъждането на темата за АЕЦ "Белене" няма да попречи на делото с Русия, а дори може да повлияе добре, ако се уточнят нещата с "Росатом". Той е на мнение, че ако бъде задействана процедурата по търсене на изпълнител, ще получи широка парламентарна подкрепа.

По въпроса за "Южен поток" Румен Петков заяви, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, като лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС) има ресурс да осигури подкрепа за страната си.

На следващия пленум на БСП ще бъдат поставени всички тези въпроси, допълни Петков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2324 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Съвременник

2013.12.13 | 20:15

1
Ами, Румба, ти много добре знаеш, че всеки комунист е генетически обременен !!! С лъжи и терор взеха властта през 1944 год, и от тогава лъжата , манипулациите и демагогията са неразделна част от комунистическата идеология !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини