Лиъм Галахър съди за клевета брат си Ноел

  • 19 август 2011 13:37

  • 994
  • 0
Лиъм Галахър съди за клевета брат си Ноел
©

Лиъм Галахър ще съди за клевета си брат си и бивш колега в култовата британска рок-банда Oasis, Ноел Галахър, съобщи Digital Spy.

38-годишният Лиъм тази седмица подаде правни документи във Върховния съд в Лондон, обвинявайки Ноел, че е излъгал с твърденията си, че групата е прекъснала свое фестивално участие през 2009 г., защото Лиъм "е имал махмурлук".

Докато първоначално Лиъм настояваше само за извинение от Ноел, сега той е решил да предприеме правни действия, настоявайки, че няма и капка истина в твърденията на Ноел относно пиенето му и, че разпадането на групата се дължи на желанието на Лиъм да рекламира линията си дрехи "Pretty Green" по време на концерти.

"Това е лъжа и аз искам феновете на Oasis да знаят истината", каза Лиъм пред в. Sun във връзка с обвиненията в пиянство срещу него. "Чувствах се ужасно, когато не можах да изляза да свиря на концерта, защото не исках да разочаровам феновете.

Истината е, че имах ларингит, диагностициран от лекар, който не ми позволи да изляза на сцената онази вечер. Причините, поради които Oasis се разпадна, са много, но нямат нищо общо с линията ми дрехи."

Източник заяви пред изданието: "Лиъм смята, че не му е останал друг избор освен да се обърне към съда. Чувства смесица от гняв за начина, по който по-големият му брат се отнесе с него и тъга, че му се налага да прибегне до това решение."

Ноел наскоро призна, че напускането на Oasis е било "прибързано" решение, за което сега съжалява, тъй като е имал големи надежди за бъдещето на групата.

Бандата, основавана от двамата братя през 1991 г., издаде 7 дългосвирещи албума и две компилации за своите 18 години съществуване.

Последвайте канала на

Весела Найденова
994 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини