Дончева: Такава политическа криза се разрешава с предсрочни избори

  • 21 ноември 2013 13:45

  • 3144
  • 6
Дончева: Такава политическа криза се разрешава с предсрочни избори
©

Според доклада на вицепремиера и вътрешен министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, изнесен пред Консултативния съвет за национална сигурност се посочва, че най-голяма заплаха пред сигурността на страната е кризата в Близкия изток, а обществено-политическа криза у нас е вторият генератор на рискове. Генералният проблем на България е вътрешен, а не кризата в Близкия изток.

Това заяви в интервю за БНР Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в от "Движение 21". "Това е сегашната политическа криза, на която няма друго решение, освен предсрочни избори и слагане началото на смяна на системата с утвърждаване на определени принципи, които да осигурят повече морал. Няма как властта да продължава да настоява да стои. Има класически случаи за решаване на такива ситуации. Такава криза се решават предсрочни избори. Може да не са в рамките на месец или два. Но трябва да има хоризонт. Така беше преодоляна кризата през 1990, която не беше по-лека. Нови правила са задължителни", каза още Дончева.

Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен, бивш депутат от Синята коалиция, допълни, че една трета от доклада на Йовчев се е занимавал с бежанците, а останалата част с това как да останат на власт. "Явно демокрацията на България минава през пещерите на Анадола. Това не е продуктивно, не е български продукт протест на протеста. Това е патент на Ердоган. Относно самият доклад, не е работа на вътрешния министър да дава оценки дали едни избори ще решат положението или няма да го решат", каза още той. Бакалов се съгласи с мнението на Дончева, че изходът може да бъде само един, а именно предсрочни избори.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3144 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.12.21 | 14:08

6
Дончева, започва да печели симпатиите ми.
Гого

2013.12.21 | 14:08

5
На първо място трябва да се смени вожда Станишев , партията да се реформира и наистина да стане лява .След това предсрочни избори.

2013.11.22 | 22:26

4
ПЪРВО ИЗБОРИ ПЪК ТОГАВА ДА СЕ РЕФОРМИРАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

2013.11.22 | 10:42

3
ДОНЧЕВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЛИДЕР НА ПЕС, АКО НАИСТИНА СА СОЦИАЛИСТИ, НО ТЕ НЕ СА!

2013.11.22 | 09:05

1
Ти не си в час! Я поразгърни някой страници от 90-те,да видиш каква соцка е.Бачкала е яко за ЗЪБЧЕТО.Била му е дясна ръка,като юрист на мултаците.А той не се доверяваше на всеки срещнат.

2013.11.22 | 10:42

2
Дончева в теб ни е надеждата да има лява партия в България. Станишев освен кавали на олигарсите друго не прави.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини