Татяна Дончева: Кризата с бежанците показва, че не сме готови за Шенген

  • 22 октомври 2013 18:27

  • 1414
  • 1
Татяна Дончева: Кризата с бежанците показва, че не сме готови за Шенген
©

Това гласуване е глупаво. От известно време земята ни се изкупува масово от евреи и руснаци чрез поставени лица. Това заяви Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в предаването "Още от деня" по БНТ по повод удължаването на мораториума върху закупуването на земя от чужденци.

Решението на КС е коректно спрямо Иван Иванов. Той не е встъпвал в длъжност и казуса е съвсем друг спрямо този на Делян Пеевски, каза още тя.

Кризата в Сирия започна 2011 година. В края на миналото лято започват рязко да се увеличават делата срещу нарушители на българската граница. В Елхово е имало  240 служебни защитници. Има изградена мрежа от каналджии, ако имаме разузнаване - трябва да това да е привлякло внимание му. Що се отнася до сигналите на Кирчо Киров са сложени вестници с гриф "Секретно" върху тях, коментира още тя.

По думите и пред държавата ни е, че нямаме кадри, които да знаят арабски. Предишното правителство изхвърли от ДАНС много хора, които бяха завършили арабски университети, каза още тя. Към момента държавата ни е правила дела, вместо с две - три изречения един добър разузнавач да разбере кой е сириец и кой не. Главният прокурор се е усетил, че там вървят делавери със служебните защити и той се разпореди да не се образуват дела срещу сирийците.Това несправяне с проблемите с бежанците показва, че не сме готови да се присъединим към Шенген, каза Дончева.

Последвайте канала на

1414 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Az

2013.12.21 | 14:05

1
Тази долна пачавра, която беше основен инициатор на закона за досиетата, според който бяха поругани много специалисти по сигурността, сега има нахалството да "отчита", че нямало експерти. Затова ще и има и "Сарафово 2". Когато ходеше по телевизиите и "разгромяваше" службите с кухата си глава сега седнала да реве и пак едва ли не иска докжеколко е права. Ега ти гьонсурата!

Добави коментар

Водещи новини