Президентът: КСНС трябва да бъде успешен

  • 19 ноември 2013 15:13

  • 1608
  • 4
Президентът: КСНС трябва да бъде успешен
©

Надявам се утрешният Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) да бъде успешен, това заяви в Силистра президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

"Консултативният съвет по национална сигурност се свиква по закон. Консултативният съвет по национална сигурност има ясни правила. Нацията може да бъде сигурна, че българският президент ще уважава правилата, а правилата казват кои са поканени и кои имат право да присъстват на Консултативния съвет", това каза Росен Плевнелиев на въпрос за коментар на това, че Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и "България без цензура" са обявили, че, ако не бъдат допуснати за участие, ще блокират сградата на Президентството и няма да бъдат допуснати за участие членовете на КСНС, както и президентът.

"Надявам се утре да постигнем консенсус, да работим отговорно, да се отнесем сериозно към проблемите на нацията, свързани със сектор „Сигурност”, и заплахите. Разбира се, се надявам утрешният Консултативен съвет по национална сигурност да бъде успешен, в който накрая, дай Боже, да постигнем консенсус, защото ако ние не постигнем консенсус по рисковете пред нацията и пред някои от големите проблеми на нацията, тогава за какво ще постигнем изобщо консенсус? Отивам към утрешния съвет добронамерен, с пълното желание да постигнем консенсус. Изпратили сме документите на всички членове на Консултативния съвет и се надяваме на добронамереност и ефективност", каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

1608 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.20 | 17:50

1
Тоя се е насрал предварително ! Сидеров ще присъства ! ХАХАХА !

2013.11.20 | 17:50

4
Съгласен съм ! Насран е тоя мухльо ! Отдалеч мирише много лошо ! И на далавери и престъпления мирише президентчето !

2013.11.20 | 17:50

3
Пак ще има цирк.Като чета циркаджията Бареков кви заявки дава.....

2013.11.20 | 17:50

2
Ръководствата на ДПС , БСП и ГЕРБ са съставени от Бисеровци , Цветановци и Плевнелиевци ! Мошеници и престъпници ,от един дол дренки ! Разследване и съд бе, тяхната мама ...... !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини