Волен Сидеров за КСНС: По-добре късно, отколкото никога

  • 05 ноември 2013 12:55

  • 1725
  • 8
Волен Сидеров за КСНС: По-добре късно, отколкото никога
©

Президентът най-накрая се престраши да свика Консултативния съвет за национална сигурност, понеже аз публично го уверих, че няма да го питам за имотите му в Гърция, а ще се концентрирам само върху бежанската вълна и вълната от нелегални пришълци.

Това обяви на брифинг в кулоарите на парламента лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде репортер Novini.bg. Сидеров припомни, че президентът е нарушил закона, като е забавил свикването на съвета, който трябва да заседава веднъж на три месеца. Според лидера на „Атака”, свикването на КСНС е закъсняло, но „по-добре късно, отколкото никога”. „Нещата до голяма степен са изтървани. Как тепърва ще експулсират тези 9000 нелегални емигранти? Тепърва ще се правят мерки за защита на границата. Наблюдателни механизми, ограждения, засилване на присъствието. Това отдавна трябваше да бъде направено.”, заяви Сидеров. По думите му мерките, които сега предлага вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, са предложения на „Атака” от месеци. Вината на Йовчев е, че е допуснал тези 9000 нелегални емигранти в страната, заяви Сидеров.

Според него КСНС трябва да даде насока как да бъде решен въпросът с бежанците. Сидеров припомни, че от „Атака” имат внесено в деловодството на Народното събрание проекторешение, с което се задължава Министерски съвет да вземе всички мерки за експулсиране на нелегалните емигранти и да се предприемат мерки за защита на границата ни с Турция. „Опасността от сблъсъци между български граждани и нелегални пришълци ще се предотврати единствено, когато те бъдат експулсирани от България и не се правят нови селища, лагери за такива хора”, каза Сидеров. В коментар на призива на някои националистически движения за самоорганизация на защитата на гражданите Сидеров заяви: „По-добре е да се действа с институционални мерки, както гласи закона”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1725 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
bat Boiko

2013.11.05 | 19:51

8
hapcheto, hapcheto si piiiiii psihichnoVolenchOOOOO.....po mrasen , dolen ot teb nqmaaaaa....

2013.11.05 | 19:49

5
Аман от политически проститутки като тоя палячо Болен,цялата му партия са курви на БСП и ДПС!! мекерета прости....

2013.11.05 | 19:49

7
Ти си ИДИОТ ! Гербаджийска прогнила ТИКВА ! Били популистки предложенията на АТАКА ! Ами много хубаво ! АТАКА иска богатствата на Б-ия да , са в български ръце , арабите вън от Б-ия , бълг . земя да е за българите , депутатите да не получават пари без да работят ! Ненормалнико , кое не одобряваш бе ,п,утко миризлива ?!!!

2013.11.05 | 19:49

6
САМО ВОЛЕН и АТАКА са адекватни !Йовчев и Орешарски трябва да бъдат съдени за неизпълнение на закона по опазване на границата и за застрашаване живота и имуществото на българите !

2013.11.05 | 19:37

4
АТАКА стана непреодолим фактор , особено в последно време ! Народната подръжка за нея се увеличава , заради верните позиции, които заема ! Брюксел и местните слуги дасийбат мамата !

2013.11.05 | 19:36

3
Плевнелиев вече пак се е насрал от шубе ! Ей , голям мухльо е тоя малоумник и далавераджия ! ВОЛЕН гийбе и двамата с ТИКВАТА Борисов !

2013.11.05 | 18:50

2
Тъпак !!!(за Воленчо става на въпрос,да не си помислите нещо друго)

2013.11.05 | 18:49

1
волен курвата е уж против бежанци и мюсюлмани а всъщност подкрепя и е в коалиция с тези които ги приемат в България или на практика сегашната му еуфория е да спечели колкото се може повече българи, като уж милее за всичко българско! толкова е разгадан това белокосо изкукуригало старче!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини