Пламен Димитров: Срещите с Местан и Станишев не са тайни

  • 15 ноември 2013 07:42

  • 1637
  • 1
Пламен Димитров: Срещите с Местан и Станишев не са тайни
©

С КТ "Подкрепа" не се разбрахме за протеста. Ние не говорим за национална стачка, но говорим за протестен митинг. Очакваме да дойдат между 5000 - 6000 души.Това заяви лидерът на КНСБ Пламен Димитров в сутрешния блок на БТВ.

Несериозни са твърденията на д-р Тренчев за срещите ни със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, защото тези срещи не са тайни, винаги се срещам се с политици, защото се обсъжда бюджет. Срещите са публични. Исканията ни са ясни, каза още той.

В исканията, които ние залагаме на 20 ноември има три неща са важни - трябва да бъдат чути гласа на работещите, трябва да се връща данъка върху дохода върху най-бедните работещи до 400 лева- това са над 400 000 души. В енергийният сектор има срив, ако някой не го притеснява това, че НЕК върви към фалит, добре, но това означава токът в страната да спре. Искаме пенсионната възраст да бъде замразена за 7 години за всички категории, каза още лидерът на КНСБ.

Няма разделение с д-р Тренчев. Убеден съм, че членовете на "Подкрепа" ще са с нас, защото те са работещи хора. Не виждам разлив, виждам буря в чаша вода. Д-р Тренчев се опитва да се оправдае, че няма да дойдат. Трябва да се издигат на преден план исканията на хората за пари. Хората очакват предсрочни избори, но истината е, че никой не иска да си загуби надницата. Масата от българите са разделени, една част от тях не вярват, че правителството ще си даде оставката. Винаги има разговори с КТ "Подкрепа", хората са едни и същи и никой не може да ги раздели с оправдания защо прави или не прави нещо.

Последвайте канала на

1637 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Радо

2013.11.15 | 17:57

1
Този откри топлата вода да не иска срещите им да са във Борисовата градина!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини