Малчуган се качи при папата, седна му в престола (снимка)

  • 31 октомври 2013 14:51

  • 1945
  • 1
Малчуган се качи при папата, седна му в престола (снимка)
©

Момченце се качи на сцената, от която Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март произнасяше своя реч, и не само че не пожела да я напусне, но и с детския си интерес изучаваше отблизо папата. Той слушаше разказа на жители на италианския остров Лампедуза и мигранти, когато момчето станало от мястото си и се покачило на сцената, пише "vesti.bg".

Въпреки няколко опита на охраната и папските помощници да накарат детето да си тръгне, то упорито остана и дори в един момент прегърна папата, който се бе изправил да говори, за крака.

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март, който е известен със смиреността си и благия си характер, се държеше като снизходителен дядо и остави момчето да прави каквото си поиска, като само се подсмихваше.

Проявявайки голям интерес към папските инсигнии, момчето разгледа кръста, който Светият отец носи, а в друг момент го издебна, докато той говореше, и седна в папския престол.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1945 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Knigata na prorok "Daniil" glava 11

2013.11.02 | 13:29

1
26 Да! ония, които ядат от изрядните му ястия ще го погубят; и от войската му, макар да е многочислена като потоп, мнозина ще паднат убити.

Добави коментар

Водещи новини