Меглена Кунева: Бандата в парламента дърпа България назад

  • 18 октомври 2013 08:34

  • 2429
  • 4
Меглена Кунева: Бандата в парламента дърпа България назад
©

В Народното събрание трябва да бъде поставен въпросът за медиите в България. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

ЕК разследва медийния пазар, когато вижда липса на конкуренция, а тук това е екзотична идея. Вярвам, че българският парламент трябва да работи различно и колкото по-рано стане това, толкова по-добре, добави тя.

Има удивително срастване на партии от целия спектър на парламента с кръгове, които определят как страната да се развива или да не се развива. Наричам този стил "gang" - "банда". Това е политически картел. Имената могат да се сменят, въпросът е, че интересите винаги остават. И тези интереси дърпат страната назад, категорична бе Кунева.

По думите й партийните субсидии трябва да бъдат намалени наполовина, еднакво за всички партии - и парламентарни, и извънпарламентарни. "Когато БСП и ДПС взеха властта, казаха че бързо ще бъде направен нов Избирателен кодекс. Това все още не е направено, няма и съществени промени в Закона за медиите", каза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2429 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Паметлив

2013.11.07 | 17:54

4
Като и видите обкръжението и ви става ясно за целите и --Даниел Вълчев , Зеленогорски , Прошко и др. подобни "политици" , сменяли по няколко пъти боята в преследване на облаги !!!

2013.10.18 | 14:22

3
ДОЛУ тая кривоуста предателка ,червена комуниска , корумпирана крадла Кунева - Пръмова !
banda88

2013.10.18 | 14:22

2
skrii se ovco! ne te iskame! zagubi 2 poredni izbori i sega se prekrusti v "reformatorskiq blok", tova realno sa novite stari hora, kuneva, 4ovek na carq i oligarhiqta i radan4o, vuzpitanik na kostov ... ne mersi ...
Радо

2013.10.18 | 14:22

1
Тази пък има най малко право да дава мнение кой дърпа България назад. Когато беше на власт с НДСВ-то единствено царя си оправи нещата и неговите псевдо Английски министри от Мерил-Линч!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини