Кунева: Необходими са много вотове на недоверие

  • 18 септември 2013 09:33

  • 1449
  • 3
Кунева: Необходими са много вотове на недоверие
©

"Далеч съм от мисълта да поучавам ГЕРБ и техния лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но ако аз бях на тяхно място като парламентарна опозиция, бих внесла много вотове на недоверие по конкретни политики, а не един общ, който да обезсмисли дебата за половин година". Това заяви пред БНР лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Припомняме, ГЕРБ внасят вот на недоверие в четвъртък.

Според нея най-добрия повод в момента е усвояването на средствата по европейските фондове, още повече гордостта на ГЕРБ, че това те считаха за тяхно предимство по време на управлението им. Причината е и, че моментът е изключително важен за страната - необходимо е в Народно събрание да има дебат какво се случва с европейското финансиране, какви са тези писма от Европейската комисия, които първо не бяха показани, после бяха, ще успее ли България да договори изгодни условия за следващия финансов период и при какви програми, посочи още Кунева.

Друга тема за вот на недоверие трябва да бъде правосъдието и вътрешния ред, въпреки особеното отношение на ГЕРБ в сектора, каза Кунева. "Настоящият вътрешен министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола беше съветник на Борисов в предходния кабинет, но в политиката не може да има приятелства - трябва да се казва истината", категорична бе лидерът на "Движение България на гражданите".

Тя посочи като други важни теми за вот на недоверие и други политики, с които правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не се справя - икономиката, администрацията, бюджета.

По думите й внасянето на вот на недоверие е много сериозна задача.

"Вотът е много работа зад кадър, подготовка, не е представление, то ще покаже доколко силни са ГЕРБ като опозиция, защото нека припомним, че в последните месеци те отсъстваха от залата", каза Кунева и им пожела успех, защото, по думите й, за доброто на страната трябва силен опозиционен глас в Народното събрание.

Последвайте канала на

1449 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.19 | 12:19

3
Дори да се изпразня в устата и не става тая баба ! Повръща ми се от нея !
niko

2013.09.18 | 13:53

1
И на мен ми се драйфа от тая . Пустата му власт .... Дърта комуниска , кога се пребоядиса и стана демократка :) Това ли са новите лица ? На тия ли ще разчитаме като свалим правителството ? Или на бате бойко ? Мале, мале ... горката страна . Едисн свестен човек не се занимава с политика ,само боклучави комунисти . Плевнелиев, Костов, Кунева , Борисов ..... всичките са пропагандирали комунизма , а сега ...Кка да не ти се повръща , и то не само от Пръмова , ами от всички!
Ицо

2013.09.19 | 12:19

2
Тази дърта кукумявка, нали каза че се оттегля от политиката, когато се посра на 12 май.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини