Слави Бинев: "Атака" се връткат, излезе им име

  • 14 октомври 2013 08:21

  • 2337
  • 10
Слави Бинев: "Атака" се връткат, излезе им име
©

Не мога да разбера какво трябва да се случи, за да има Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) за бежанците. Там мненията на институциите могат да се срещнат. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът от БСП Илияна Йотова.

Това прехвърляне на топката в момента е гавра с бежанците. Г-жа кметицата на София вместо да хленчи, сама може да инициира свикването на КСНС. Изобщо не ме интересува от коя партия е г-жа Фандъкова, тя просто не си върши работата, добави Йотова.

Проблемът е прекалено голям, а ние го усложняваме допълнително, коментира евродепутатът и лидер на ГОРД Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. Политиците ни трябваше да поискат не само финансова помощ, но и логистична подкрепа. В момента е ясно, че държавата не си върши работата, добави той. По думите му има шанс България да вземе пари за бежанците от Европейския съюз.

В коментар за българската политика Бинев посочи, че според него партия "Атака" осъществява политическо брокерство. Когато на един политик, както и на една жена, му излезе име, че се врътка, няма връщане назад. Човек трябва да бъде много константен в поведението си, заяви евродепутатът.

Ако ГЕРБ си осъществяваше конституционното задължение да ходят на работа, "Атака" нямаше да има такава политическа тежест, каквато има в момента. В момента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е най-големият рекламен агент на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Депутатите от "Атака" имат същото право да ходят на работа, както всички останали, категорична бе Илияна Йотова. Тя реагира остро на въпрос на водещия Виктор Николаев, който я попита защо БСП се превръща в заложник на "Атака" и депутатите й често не идват в парламента."Ние не сме заложник на никого! Ами ако Нова телевизия има такъв проблем за какъвто ме питате? Какво ще направи тогава? Ще ви подмени!", сопна се Йотова.

По думите й в момента България няма нужда от предсрочни избори, особено ако кабинетът си изпълни програмата. Според Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на предсрочни избори трябва да има.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2337 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
НАНАНА

2013.10.16 | 11:43

10
ТОЯ СМЕШНИК СЛАВИ БИНЕВ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ
Атакист

2013.10.15 | 21:31

9
Тоя предател какво се прави на морален съдия.

2013.10.15 | 21:31

8
славчо бинев плюеше бойко,а сега заедно с скота валери му се връткат.Същия архонт биню се врътка и на фараш който не спрял да хули България.

2013.10.15 | 21:31

7
На слави бинев преди много години му излезе име на престъпник.Тамплиера бинев няма как да бъде политик.

2013.10.15 | 21:31

6
Браво на АТАКА и Волен!Това се казва партия и политик!Свалям ви шапка,г-н Сидеров!Прави ги на луди тези плазмодии.Да живее АТАКА,партията която свали от власт продажната клика,наречена ГЕРБ!!!
БОЗДУГАН

2013.10.15 | 21:30

5
БОКЛУЦИ са и Станишев и Тиквата и останалите предатели на БЪЛГАРИЯ ! САМО АТАКА ! САМО ТВ АЛФА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА !
НАЦИОНАЛ----------ПЕДЕРАСТ (АТАКИСТ)

2013.10.14 | 18:52

4
Връткала се Ямболската гювендия !!! Абе, аланкоолу, това време отдавна отмина --сега направо си го плющят по всички правила на Кама Сутра . И най-лошото е , че му харесва и се натиска за още !!!!
НАЦИОНАЛИСТ

2013.10.14 | 18:51

3
Докато си го връткат, не му се разрешава да бълва обичайните тъпотии--веднага му затварят устата с рязания биберон !!!!
КОКО БОЗДУГАНОВ

2013.10.14 | 18:51

2
Нас от Атака правителството не ни интересува !!! Ние сме тук за да се връткаме на рязания за пари !!! Ако утре някой даде повече, ще се връткаме на неговия !!

2013.10.14 | 15:57

1
Хора,които пропагандират религии/защото не са истина/,идеологии,национализъм,патриотизъм са изключително опасни !!! Такива имаме в България,като А.Доган,Валери Симеонов и "Скат",Слави Бинев,Волен Сидеров и Тв,и не на последно място техните идеолози-"духовните им водачи-Дядо поп и ходжата идругите от "Вавилон".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини