Миглена Ангелова отново в ефир с Искрено и лично

  • 23 септември 2013 12:20

  • 4791
  • 2
Миглена Ангелова отново в ефир с Искрено и лично
©

На 30 септември Миглена Ангелова ще сложи отново емблематичния червен костюм и ще влезе в новото студио на възроденото култово шоу „ Искрено и лично ". Легендарното женско предаване се завръща на екран в ефира на TV7. Шоуто ще приковава зрителите с гарантирано най-интересните житейски истории и герои, всеки делничен ден от 16:00 до 17:00 часа, предаде "ВИП новини".

Продуцирано от компанията на самата Ангелова „Зенит" и !no frame media, „Искрено и лично" няма да изневери на утвърдения си стил и отново ще залага на личната история, която ще се обсъжда в студиото.

Гостите-участници в разговора са подбрани така, че да бъдат представени колкото се може повече гледни точки по дадената тема. Спазва се принципът на плурализъм и уважение към различната гледна точка.

В две издания седмично - вторник и четвъртък - Миглена Ангелова ще кани в студиото освен основния герой на темата си и още 6 души - хора с подобна история, специалисти, представители на различни институции и т.н.

Всеки понеделник, сряда и петък „Искрено и лично" ще продължи да налага новата за българския ефир тематика за себепознаването още по-задълбочено, така както култовата водеща го правеше в рубриката на „Терминал 7" , „Открий себе си". Ангелова ще дискутира различни теми от себепознаването с още четирима специалисти в студиото.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4791 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.30 | 18:23

2
AAA, урод, ще повърна! Иначе е в правилната телевизия.
гошо

2013.09.30 | 18:23

1
Ужас на два крака.

Добави коментар

Водещи новини