Дарина Павлова с телевизия у нас

  • 10 декември 2012 09:52

  • 4313
  • 1
Дарина Павлова с телевизия у нас
©

Богатата вдовица на Илия Павлов - Дарина, навлиза в медийния бизнес, пише "България Днес".

Според изданието след като стана продуцент в Италия, наследничката на "Мултигруп" е на път да се върне в родината си, за да купува телевизия. Финансово участие в проекта на красивата българка щял да вземе Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, който искрено се е заинтересувал от предложението на нашенката. Очаква се начинанието й да е само със забавен характер.

Единственото й условие било водещите да са млади и красиви хора. Павлова заедно с екипа си ще направи кастинг, за да подбере най-добрите кадри. "Най-важното е избраните лица да излъчват секс,а не вулгарност. Това е запазена марка на италианките", споделя още тя, пише вестникът.

Последвайте канала на

4313 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
nik

2013.09.09 | 21:14

1
тая прилича все по вече на циганка,и понеже няма мозък,Силвио Берлускони ще я направлява,така тя не се и усеща как той ще и прилапа паричките, а тя ще го духа. Каква телевизия ще прави където говорителите ще излъчват секс? ВЕРОЯТНО ЕРОТИЧНА ТЕЛЕВИЗИЯ? ТО за друго не я бива.Какво може да си говори със Берлускони освен за секс. НО времето не прощава ,Дарина също остарява може да се радва на вниманието само на някой дядка на възраста на Берлускони и подобни...

Добави коментар

Водещи новини