Найденова: Николай Бареков ме караше да правя интервюта само с БСП и ДПС

  • 15 септември 2013 08:52

  • 17958
  • 19
Найденова: Николай Бареков ме караше да правя интервюта само с БСП и ДПС
©

"Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва ме караше да правя интервюта само с представители на БСП и ДПС, както и с чалга звезди.

"Това беше по време на служебното правителство, когато той се изпокара с повечето институции и наричаше президента с какви ли не думи. Tова не ми хареса и го помолих да си тръгна." Това обяви журналистката Диана Найденова по Нова телевизия, предаде "БГ нюз".

Диана Найденова се съгласи за първи път да говори за смъртта на любимия си Борис Йорданов. Бизнесменът, който е баща на дъщеричката й, се самоубива заради дългове. На 12 февруари 2009 г. 42-годишният строителен предприемач паркира автомобила си пред офис на банка и си пуска куршум в главата.

„Ние се разделихме още, когато бях в шестия месец бременна, защото прецених, че детето ми ще страда повече, ако сме просто сами, а и други хора щяха да страдат. Денят, в който се случи тази ужасна трагедия, бях на работа в „Дарик“. Чух в кратките новини преди да открия предаването си, че това се е случило. Спомням си, те изрекоха някакви инициали само и аз си казах, че това е той. Не бях го виждала година и половина. Самата преживях драматично, че един мъж избира да си отиде от този свят. Вероятно го е направил от слабост. Не знам защо се самоуби, чела съм какви ли не неща, изписаха се ужасно грозни истории. Не ми е оставил никакви дългове да плащам, не ме е издържал и не знам защо това се е случило“, разкри журналистката в предаването на Сашо Диков.

Тя проговори и за баща си, който я напуска, когато е на една годинка и след това внезапно се появява в живота й. “Прибрах се от сутрешния блок на Нова телевизия и легнах да спя. Ставайки от сън, имах 20 неприети повиквания от непознати номера. Първият беше този на баща ми. Завършваше на любимите ми две цифри 5 и 7. Реших да му простя, защото хората сами избират по какъв път да вървят и как да се държат към тези, които са създали. Не може да се случи истинската връзка между двама души след 35 години, когато нямате общи спомени и когато аз самата съм родител. Късно е да казвам на някого тате“, признава Диана Найденова.

Тя разказа и за заболяването, което я принуждава да се оттегли от телевизията. По думите й 30 минути преди ефир припада и се налага колежка по спешност да я замести.  „Беше сериозен вирус, който ме порази за известен период от време, трябваше да пия силни антибиотици, да си почивам. Лекарите бяха категорични, че след 12 години активна работа в един момент организмът се срива, това се е случило и с мен“, разказва Диана Найденова.

 

“Не смятам, че TV7 е моето място. Помолих Николай да ми позволи да си тръгна, когато той влезе в сериозен конфликт с почти всички институции в държавата. Като решиш да си политик, не ползваш телевизия да прокламираш собствената си особа. Започнах работа там в момента,в който Николай беше обявил президента за какво ли не – всякакви обиди , които той използваше, квалифицирайки държавния ни глава. Беше в сериозен конфликт с цялата парламентарна група на ГЕРБ и аз се оказах в ситуация, в която трябва да интервюирам само фолк певици, което не ми е в стила. Трябваше да си говоря само с представители на БСП и ДПС, това за мен не е публицистика“, твърди Диана Найденова.

„В навечерието на ново предаване част от екипа ми спретна грозна интрига, в която дори беше замесен новоизбрания патриарх Неофит. Изкараха така нещата, че едва ли не съм направила интервю с митрополит Кирил, в което съм обидила новоизбрания патриарх. В този миг реших да си тръгна, защото не харесвам този начин на неколегиални отношения и на домогване до чужда територия по смисъла на интригантството и задкулисието. Бях толкова омерзена, толкова плаках, че се обадих и казах, че си тръгвам, без значение каква ще е компенсацията за разтрогване на договора“, спомня си журналистката.

Планирам сватба, но не за прокурора Роман Василев.  Мъжът в живота ми се казва Мирослав, това е. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
17958 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
kirschman

2013.12.16 | 22:38

19
Не бива да се мразите момчета. Целта на "демокрацията" която ни пробутаха е точно да се мразим, а мразим ли се - няма държава. За да спре цялата каша наречена политика у нас е необходимоо следното: НИКАКВИ ПАРТИИ! Съзвада се комисия от УЧЕНИ и се съставя КОДЕКС НА ЖИВОТА с 3000 въпроса. Всеки грамотен човек го попълва с "да" или "не" и въз основа на него се прави конституция и закони. След 4 години се актуализира. Няма партии, няма кражби. Къдиите да отговарят ако накиснат България в нещо. Те ако искат да са независими да отиват на Марс. От там да получават заплати. Правителство ще трябва само да изпълнява нашите решения. Нещо като 4 годишни референдуми. И край на тоя и оня. Какви партии, какви пет лева.
kirschman

2013.09.16 | 21:38

4
Пардон - вместо КЪДИИ да се чете СЪДИИ.
ддд

2013.09.17 | 00:20

18
това за бареков всички го знаем и виждаме.
pun4o

2013.09.17 | 00:20

17
taq kurva ne razbra 4e celiq svqt q znae 6to za stoka e
До #9--с двете мозъчни гънки

2013.09.16 | 21:09

2
Неграмотно говедо , първо иди да завършиш 3 клас и после се опитвай да пишеш, чукундур !!!!

2013.09.17 | 00:00

16
Наври си 480 000 бюлетини в гъзъ разпрания герберасткия остави малко и за майка си гяурин мръсен

2013.09.16 | 23:27

15
Помните ли мъжкия девиз на българите: - Курви колко искаш, пари няма!

2013.09.16 | 23:27

14
И за малоумните е ясно, че този педал е турска уруспия. Подобно и на Сидеров , засега е нужен на ДПС и Доган и с удоволствие лапа рязания срещу много пари. Поставената му задача е да отцепи част от десните избиратели , за да не се консолидират с/у комунягите и турците. Задача, поставена му и финансирана от Доган-- разбирай ДС !!!!
БОЗДУГАН

2013.09.16 | 23:26

13
И той като предателя Сидеров ще свърши в калта, където е мястото на всички национални предатели !!!
1

2013.09.16 | 23:26

12
Бареков твърди, че на патлака на Борисов има брадавица. Била много ефективна...
НАЦИОНАЛИСТ

2013.09.16 | 23:26

11
Лайномети от цялата страна, съвокуплявайте се под вещото ръководство на ДПС .
МЕКЕРЕКОВ

2013.09.16 | 23:26

10
Е защо всички ме мразят?И лайна ми хвърляха и ми викаха ку.во и ме пазеха по 5-6 бодигарда Аз съм един прост Българин.Като казвам прост, значи ПРОСТ.Вие не разбирате ли, целта ми е да няма ГЕРБ,затова ми плащат!А кой ми плаща ,е па няма да ви кажа!МЕКЕРЕКОВ

Добави коментар

Водещи новини