Диана Найденова: Ще се омъжвам

  • 14 септември 2013 17:59

  • 7089
  • 0
Диана Найденова: Ще се омъжвам
© Булфото

Журналистката Диана Найденова призна, че ще се омъжва в най-скоро време за мъж на име Мирослав, а не за Роман Василев, в предаването "Дикоff" по Нова телевизия.

"Планирам да се омъжа, но няма да е за Роман Василев. Нямам нищо общо с козметичните промени по лицето му. Аз не съм д-р Енчев. Не искам да се злослови по адрес на Роман Василев, защото го уважавам, той ми е бил събеседник", разкри тя. И призна, че мъжът до нея се казва Мирослав и наистина планира сватба.

Тя разкри
и някои лични подробности от живота си.

"Реших да простя на татко, че ме изостави, когато съм била на една годинка. Един ден след едно интервю по Нова телевизия той ми е звъннал по телефона. Не му знаех номера, а ме бяха търсили 15-ина непознати номера. Върнах обаждането само на един, тъй като последните две цифри - 5 и 7 са любимите ми. Оказа се, че това е татко. Поговорихме си малко и аз му простих", допълни Найденова.

"Но нямаше как да сме вече дете и родител, защото бяха минали 30 години, а и аз самата съм родител". каза още тя.

Найденова сподели, че бащата на дъщеря й, Борис, се е самоубил, но те се разделили още когато Диана била бременна в шестия месец. Тя сама отгледала дъщеря си, която сега ще е в ІV клас.

Последвайте канала на

7089 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини