Освиркаха властта в Пловдив (обновена)

  • 06 септември 2013 19:44

  • 4264
  • 5
Освиркаха властта в Пловдив (обновена)
©

Освиркания се чуха днес по време на тържествената церемония по повод 128 години от Съединението на България.


При полагането на венците при споменаването на имената на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, председателя на НС Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, министъра на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, министъра на на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и председателя на парламентарната група на ПП Атака ПГ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, се чуха неодобрителни възгласи. Освиркания се чуха и при произнасянето на името на бившия премиер Бойко Борисов, но те бяха по-тихи.

Около 150 души издигнаха българското знаме с надпис. Оставка в днес в Пловдив. Демонстранти има и от Благоевград, Дупница, Ямбол, София. В началото на шествието има и транспарант с надпис „Граждани срещу мафията”. Протестиращите тръгнаха от площад „Стефан Стамболов”, където се провежда празничният концерт за деня на Съединението и в началото заглушиха дори изпълнителите. Шествието провървя по главната улица и продължи по малката главна до подлеза на бул. „Шести септември”, откъдето  се отправи към площад „Съединение”, за да присъства на празничната заря-проверка. Полицията обаче не допусна протестиращите, които тръгнаха по малките улици. На официалната церемония присъстваха президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Бившият депутат Христо Марков, който е един от протестиращите в Пловдив, призова хората от протеста да запазят мълчание, след като стигнат на площад „Съединение”. Протестиращите срещу правителството са подготвили венец с надпис „Поклон пред героите”, който смятат да оставят пред паметника на Съединението. След церемонията там, те планират да отидат към хотел Санкт Петербург, където ще се проведе празничен коктейл. По-късно протестиращите се отказаха от намерението си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4264 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
смърт за гроб

2013.09.07 | 19:50

3
ДАЙБА МАЙКАТА МРЪСНА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА КУРВА ВАСАЛА ПРОДАЖНИКА ПРЕДАТЕЛЯ И ИЗМЕКЯРА БОКО ТИКВАТА !

2013.09.23 | 15:47

5
Доло атака продажници

2013.09.07 | 19:51

4
Стотици хиляди млади и интелигентни.. показващи цици и задници... крещейки долу мафията и в следващия момент прегръщайки се с Цветанов... дааам...
Waffen-SS

2013.09.07 | 19:50

2
Колкото и да се крие под чужди имена или да се прави на анонимен ние знаем, че негативните постове срещу протеста са писани от тая пУтkа - Lyubo Angelov. Тоя келнер мазен и гиздав педерaст скоро ще гушне букета както и националния предател ВоленАга Сидероглу!!!
aco

2013.09.07 | 19:48

1
Жалки опити на мафията да внася раздори И да дели хората...жалки,защото след като опукаха И ограбиха всичко,ножа е опрял буквално до кокъла И с "медийни" мантри,пропагандни акцийки И подхвърляне по някоя И друга троха на умрелите от глад пенсЬонери,не може да залъжете никого!Разбираш ли бе платен дру.га.рю-естествено че не!Както не го разбират И тези които ти плащат стотинките(също ограбени от Нас),за да вършиш майцепродажната си "работа"!

Добави коментар

Водещи новини