Миков събира извънредно депутатите на 30 август

  • 07 август 2013 17:34

  • 5536
  • 48
Миков събира извънредно депутатите на 30 август
©

Председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно ще свика извънредно заседание на Народното събрание на 30 август 2013 г., петък, от 10.00 часа, съобщиха от пресцентъра на парламента.

В дневния ред е ново обсъждане на Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 г. По повод наложеното от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното вето върху актуализацията на бюджета Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно направи следното изявление: „Преди два дни заявих, че няма да използвам правото си по чл. 78, т.1 от Конституцията за свикване на заседание на Народното събрание, защото се надявах, че всички държавни институции ще изпълнят отговорно ролята, която им е поверила Конституцията и в този смисъл ще оправдаят общественото доверие, с което са облечени. Днес обаче президентът върна за ново обсъждане Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 г. Запознах се и със становището на министър-председателя за ползите от едно повторно обществено обсъждане на въпросите около този закон със заинтересованите лица", каза председателят на парламента.

"Отчитайки тежестта на аргументите на президента и на министър-председателя и интереса на българското общество, както и нагласата в повечето политически партии и парламентарни групи, считам че е необходимо народните представители да се запознаят с изложението на президента, за да преценят на свой ред основателността на тези аргументи и становища. С оглед на казаното, приканвам народните представители и парламентарните групи да подготвят позициите си в следващите седмици за ново обсъждане на закона. На основание чл. 78, т. 1 от Конституцията, ще свикам Народното събрание на заседание на 30 август – петък от 10.00 ч. с дневен ред: Ново обсъждане Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 г.”, завърши Миков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5536 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
Бойко пак им плю в мозъка!

2013.08.08 | 19:52

48
Сценарият е следният: заплашваме Плевнелиев, че ако наложи вето, спираме социалните плащания. Чрез медиите, които монополно владеем, нагнетяваме истерия на тази тема и го злепоставяме -него и ГЕРБ максимално. За целта забавяме всячески разискванията, за да има време да се нагнети напрежение. И ся кво станА? Тея идиоти искат заседание в понеделник. Ако откажем, кофти, защото ще ни трапосат вината за забавянето. Ако приемем още по-кофти. Първо не излиза номера със злепоставянето на президента и ГЕРБ. Е ще работим в тая посока силно, но ефектът е много по-слаб. ВТОРО: какво става с отпуските? Някои от нас са твърде далеч - по Карибите, по Тихоокеанските острови, имат скъпи резервации по Швейцария и сега всичко се обърква. Идва ни да ги удушим! Що за глупости, защо блъскаме, ако не можем да си харчим парите с кеф! Толкова усилия се обезсмислят! На всичко от горе отново ще заприказват за кражбата на единия милиард, който си го осигурихме елегантно и в тишината. Този шум не е никак полезен! Гадове са от ГЕРБЕР!
ВЕЛИНСКИ ОТ ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

2013.08.08 | 11:33

36
В ИЗКАЗВАНЕ НА ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ ОТ ВЧЕРА ; КАЗА ЧЕ АКО НЯМА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА -НЯМАЛО ДА СТИГНАТ ПАРИТЕ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА ЗИМАТА!!! ПОЗНАЙТЕ КОЙ ПОЛЗВА СОЦИАЛНИТЕ ПАКЕТИ ;ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ,САМОТНИ МАЙКИ,ПАКЕТИРАНА ХРАНА ОТ ;ЕС; И ТН. 95процента ГИ ПОЛЗВАТ ЦИГАНИТЕ!!!!! ЗАЩО ЛИ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ СТАНИША ТОЛКОВА ЗА ТАЗИ АКТУАЛИЗАЦИЯ ???? ОДГОВОРЕТЕ СИ САМИ !!!А ЗА РАБОТЕЩИТЕ И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НИТО ДУМА !!!СТАНИША ,МУСТАНА И СИДЕРА ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА КАТО НАЙ-БЕЗОЧЛИВИТЕ И НАГЛИ УПРАВНИЦИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!!!
Точно така

2013.08.08 | 14:00

47
Откакто дойдоха на власт комуниститте и турците през глава гласуват за да улеснят кофморта на циганите за сметка на работещите които протестират ! Циганите , турците и тошковистите са избирателите на бкп и турскоциганското дс.Хранят си електората.Комунистите са пълни олигофрени !

2013.08.08 | 14:00

46
Али Баба събира разбойниците.
TERMINATOR

2013.08.08 | 13:59

45
Така така, само така Миков. Плевналиев е бита карта като Бойко и Цветанов и ще бъде надупен скоро като тях. Герберасти разберете че сте бити карти вече, както виждате постоянно хвърчат глави от високите етажи, режат се тумори и гангрени. България на българите, а не на сорсоидните олигарси и масони.
Nik

2013.08.08 | 13:59

44
Тоя бастун и той се сетил... извънредно заседание на 30-ти август :D Ама к'во ли се учудвам....те хората сега си почиват и през ония им работи е дали има вето или няма :) 2 месеца "работят" и 1 месец "заслужена" почивка.....

2013.08.08 | 13:59

43
АНАЛНО ЗАЧЕНАТО КРЕТЕНЧЕ, АКО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НА БЪЛГАРИТЕ-ДОБРЕ...НО ЧЕРВЕНАТА ПАСМИНА Я ПОДАРИ НА ТУРЦИТЕ..ТАКА ЧЕ АКО ИСКАШ ДА КОМЕНТИРАШ, ДОБРЕ Е ДА ПИТАШ НАСТАВНИКА СИ КОМУНИСТ КАКВО ДА ПИШЕШ, ЗА ДА НЕ Е ТЪПО !!!
ВЕЛИНСКИ ОТ ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

2013.08.08 | 11:33

35
ЛОЗУНГИ КОИТО ПОЛЗВАХА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ПРЕЗ МИНАЛИТЕ ГОДИНИ !!!!ДЕЛА,ДЕЛА И САМО ДЕЛА!!! ДРУЖБАТА СЪС СЪВЕЦКИЯТ СЪЮЗ Е НЕОБХОДИМА КАКТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!!!НЕКА НЕ ОСТАНЕ НИ ЕДНА НЕОДРУСАНА СЛИВА В НАШЕТО СЕЛО!!! О ВРЕМЕНА О НРАВИ!!!!!
ББ

2013.08.08 | 12:11

42
Пропускаш основополагащи лозунги - "РЕЙГЪН - ВРАГ НОМЕР 1 НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА" и "ВСЯКО ЯЙЦЕ - БОМБА, ВСЯКА КОКОШКА - ЛЕТЯЩА КРЕПОСТ В БОРБАТА СРЕЩУ ИМПЕРИАЛИЗМА" - надпис на ферма за кокошки и яйца.

2013.08.08 | 12:10

41
Миков и след 5 петилетки да се съберете, политиката ви ще е същата. Елементарно Миков, крадеца си е крадец и нрава си не мени! Вашата партия си е просто политичеслка банда крадци, лъжци, убийци... абе с 2 думи червени боклуци. Вашето събиране трябва да е доживотно в затвора.
Миков

2013.08.08 | 12:10

40
Айй наздрави чирвени боклуци!
ДО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МИКОВ И СТАНИШЕВ

2013.08.08 | 12:10

39
АМА ,ИДИОТИ ТАКИВА, ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА ! ТО БИВА НАГЛОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА НЕ БИВА. НЯМА ДИ ВИ ИЗПЛАЩАМЕ ЗАЕМА КОЙТО ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ,ЗА ДА СЕ РЗАПЛАТИТЕ С ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ВИ ДАДОХА ПАРИТЕ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ И МАНИПУЛАЦИИТЕ . ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ. АКО ТРЯБВА И ПЕРДАХ ЩЕ ЯДЕТЕ. ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИ ИДИОТИ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини