ДПС: Ветото ще спре разплащанията с бизнеса

  • 07 август 2013 16:58

  • 5180
  • 35
ДПС: Ветото ще спре разплащанията с бизнеса
©

Мотивът да се наложи вето върху актуализацията не е икономически аргументиран и остава да е друг. Относно твърденията на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за липсата на диалог мога да кажа, че това не отговаря на истината.

Това каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС на специална пресконференция, по повод наложеното днес от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното вето върху актуализацията на бюджета. Всичките разходи след актуализацията са ясно обяснени и няма начин да бъдат променени, продължи Цонев. Те се обнародват в "Държавен вестник" и са публични. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното знае много добре как се харчат пари след актуализация на бюджета. Дългът от 1 млрд. лева се взема, за да влезе директно във фискалния резерв. Този заем няма начин да бъде изхарчен по непрозрачен начин и мисля, че обяснихме достатъчно добре това, но явно някой не ни е разбрал. Дефицитът се финансира от фискалния бюджет уважаеми господин президент, разясни Цонев.

Взимаме този дълг, защото получихме много тежко наследство. Част от това наследство ни е оставил и самия президент. Той обяви днес, че има право да налага вето. Да, г-н президент, ако налагате вето, само заради самото вето, имате право. Днес не видях нито един икономически обоснован аргумент за налагането на ветото и в ДПС сме убедени, че причините са изцяло политически. След налагането на ветото ще спрем да се разплащаме с бизнеса и също така ще спрат социалните плащания, обяви за финал Цонев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5180 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
kalin

2013.08.10 | 16:32

35
не е ли подобре да каже РАЗПЛАЩАНЕ С ГЛАСОВЕТЕ
К

2013.08.10 | 16:32

34
Толкова са жалки и смешни..Щели да спират разплащанията наляво и надясно ами хайде спрете ги и септември няма да дочакате!Гледах парламентарния контрол миналата седмица,когато редица депутати от Герб попитаха управляващите за какво точно ще се тегли този дълг и какво ще разплащат и да ви кажа освен нагло усмихване и мълчане друго не видях от страна на БСП ДПС и Атака.Е имаха възможност да споделят с българския народ и не го направиха,имаха възможност да го сторят и с президента-явно и там не се е получило-е какво очаквате мили управляващи?Скоро ще гледате властта през крив макарон.

2013.08.10 | 16:32

33
Последен шанс да си откраднат някой друг милион.
СМЯНА ЗА ЗАКОНА ЗА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ!!!

2013.08.10 | 16:32

32
Не трябва семейство от малцинствата в една държава да взима социални помощи за повече от 2 деца!!! А на основното население на самата държава да се дават с по 30% повече за всяко следващо новородено!!! Иначе БОГ ни упазил ,ще се превърнем в мангалия а май май комунистите долни точно това целят! Че те сериозно си ги стимулират манговците да се въдят на поразия!!! Това си е ГЕНОЦИД другарки и другари!!!

2013.08.10 | 16:31

30
Целта на марксистите, в което и да е общество, е разводняване на националната идентичност с цел намаляне на отпора на обществото срещу колективистки ходове на правителството. Това не е нищо ново, просто българите са функционално неграмотни по тези въпроси и са лесна плячка.
срам

2013.08.10 | 16:31

31
нищо подобно ага ще намерите начин да се разплатите с бизнеса и социалните а да не забравите и големите пенсии и заплати иначе по бързо ще си идете. когато сваляхте звезди на избирателите си февруари не казахте нищо за заеми милиарди които данакоплатеца трябва да връща с години - така че ако обичате поза партер йорданага.
ДО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЦОНЕВ И СТАНИШЕВ

2013.08.10 | 16:31

29
АМА ,ИДИОТИ ТАКИВА, ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА ! ТО БИВА НАГЛОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА НЕ БИВА. НЯМА ДИ ВИ ИЗПЛАЩАМЕ ЗАЕМА КОЙТО ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ,ЗА ДА СЕ РЗАПЛАТИТЕ С ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ВИ ДАДОХА ПАРИТЕ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ И МАНИПУЛАЦИИТЕ . ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ. АКО ТРЯБВА И ПЕРДАХ ЩЕ ЯДЕТЕ. ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИ ИДИОТИ !
Пламен

2013.08.10 | 16:30

28
демек ... Обрачите от фирми няма да могат да точат! Гадове нагли! Те даже не се крият! Смет гнусна!
кжс

2013.08.10 | 16:30

27
Този какво прави в Парламента? Не че останалите са кой знае колко по-умни, но ДПС-то бие всякакви рекорди по ТИПИГЬОЗЛЪК, НЕФЕЛНОСТ И НАХАЛИТЕТ !!! ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ !!!
доцента

2013.08.08 | 18:54

26
На този ибрик икономическите знания стигат да там, колкото да си управлява пицариите, иначе голям го вади :)

2013.08.08 | 18:53

25
Данчо "ментата" отявлен мошеник, изгонен от всякъде, последен пристан- ДПС. Сервитьорът си остава сервитьор завинаги, колкото и дипломи да си купи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини