Цачева: На БСП навсякъде им се привижда "дългата ръка" на ГЕРБ

  • 25 юли 2013 08:12

  • 1645
  • 5
Цачева: На БСП навсякъде им се привижда "дългата ръка" на ГЕРБ
©

По отношение на бюджета, в парламента се води нормален диалог - едната страна казва, че трябва да има актуализация, друга, че тя трябва да е с други параметри, трета - че не трябва да има. Това е нормалният диалог между управляващи и опозиция.

По думите му сред управляващите няма колебания относно актуализацията на бюджета. Според социалиста тази стъпка ще доведе до стабилизиране на бизнес средата, тъй като ще бъдат изплатени задълженията на държавата към частния бизнес.

Според депутата от ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 нормален диалог има, когато има чуваемост, а по думите й управляващите не проявяват такава. Тя посочи, че разходите в актуализацията на бюджета не са разбити по пера и няма яснота за какво ще се харчи.

Цачева каза, че опитът за извеждане на депутатите, които доведоха до сблъсъците пред парламента показва недооценяване на ситуацията. "Емоцията обаче бе овладяна и с усилията на протестиращите, които се самоконтролират, и с усилията на полицаите", добави тя. На реплика на водещата: "Г-н Горов се усмихва обаче", бившият председател на Народното събрание каза: "Г-н Горов още малко ще се усмихва - както той, така и неговият лидер, на когото навсякъде се привижда дългата ръка на ГЕРБ".

"Аз вече се съмнявам да може да се води нормален политически диалог в България. Трябва да бъдат насрочени избори най-късно до края на годината. В противен случай обстановката ще се радикализира", заяви още Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Горов заяви, че протестът има две лица. "Едното от тях е това, което виждахме до сблъсъците пред парламента, другото е на провокаторите. Видяхме на протестите и бившия шеф на БДЖ. Това противоречи на твърдението, че ГЕРБ не участва в протеста", посочи Димитър Горов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1645 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Батю

2013.07.25 | 17:56

5
БСП !!!! Станахте за " ташак " !!!!!!!!! Още ви тресе страх от 1997 г ....!!!!!! И ГЕРБ ви е символа на този страх !!!!! Нищо , че плюхте / и продължавате да плюете.../ по Б.Б. .... Даже повече ви е страх сега,отколкото тогава от СДС !!!!!!..... Вие си знаете,че при нови избори ще се "осерете" тотално и за това така неистово се "опъвате " като "магарета на лед " !!!
Боздуган

2013.07.25 | 15:00

4
ГЕРБ ПРЕСТЪПНА СЕКТА КРЪВОПИЙЦИ НА БЪЛГАРСКА КРЪВ ГЕРБ ЗНАЧИ БЕДНОСТ БЕЗЗАКОНИЕ СМЪРТ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА ПОСЕГНАХА НА ЖИВОТА СИ ДРУГИ СЕ САМОЗАПАЛИХА АКО БЯХА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ ЗА КОЕТО ТВЪРДЯТ НА ДУМИ НО НЕ И НА ДЕЛА ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!
ПОВДИГА НИ СЕ ОТ ТАКИВА

2013.07.25 | 15:00

3
БОЗДУГАН Е ПЕДАЛА ЛЮБО АНГЕЛОВ ОТ ПАРТИЯТА НА ПУДЕЛА.
Боздуган

2013.07.25 | 14:59

2
ЙОВЧЕВ е КЪРТИЦА на главният ПЛЪХ ТИКВАТА БОРИСОВ , който цвърчи на умряло ! Тази нощ не му мина номерът за спасение !Само за 2 месеца ГЕРБ отиде по дяволите ,нищо не остана,освен кандидат затворници ! Престъпна шайка от бандити,убиец на върха, крадци и лъжци ! И това благодарение на ЕДИНСТВЕНИЯ ГЛАС НА СИДЕРОВ ! ГЕНИАЛЕН ХОД ! Ще остане завинаги в историята на България ! Псетата от ГЕРБ пълзят към парламента ,скимтят !Знаят ,че пак ще ядат на ВОЛЕН хурката !

2013.07.25 | 11:58

1
ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН В ЧАСТТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ! УСЕДНАЛОСТ НА ГЛАСУВАНЕТО-за да няма изборен туризъм и забрана на дописване на избирателните списъци ! ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ПРЕЗИДЕНТА ДАВА МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА С НАЙ-ГОЛЯМО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО -за да знаем ,кой ще ни управлява ! ЛУСТРАЦИЯ -агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ вън от ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С ПОСТОЯННО МЕСТОЖИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ и финансови санкции за не упражнилите правото на вот ! БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ! ЗАБРАНА СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ! УСПЕХ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини