Атака: Превръщаме се в заложници на маскирана шайка протестиращи

  • 28 юни 2013 10:52

  • 4753
  • 51
Атака: Превръщаме се в заложници на маскирана шайка протестиращи
©

"Докога, цяла България ще бъде заложник на шайка т.н. „софиянци”, които замерват с черен хайвер? Хора, които не са заинтересувани от мизерията на българите в провинцията. Протестиращи, които не се интересуват от високите цени на тока, от ниските заплати и огромната безработица". Това се казва в специална позиция изпратена до Novini.bg от депутата от партията Илиан Тодоров по повод протестите.

"Огромна част от тях, нямат дори елементарни искания, те просто сеят омраза и създават политическа нестабилност, което от своя страна отблъсква и малкото реални инвеститори. Докато едни гладуват и не могат да си намерят работа, една самодоволна група в София замерва с черен хайвер. Вилнее необезпокоявано в столицата под аплодисментите на продалите се медии. Егоистични личности, които имали пари да си плащат сметките към монополите, имали средства за охолен живот, и по никакъв начин не се интересуват от социалните мерки с цел повишаването на жизнения стандарт на българите", казва Тодоров.

Те имали пари, другите да мрат! Има ли нещо нормално и логично в това да протестираш пред сградата на НС, докато в същото време там се гласуват промените в закона за енергетиката с цел понижаването цената на тока в страната? Има ли нещо морално в това да заплашваш със смърт, да използваш майки с деца като лице на протеста, с цел да постигнеш каквато и да било политическа цел. Нормално ли е 7 милиона българи, да бъдат заложници на 300, самоопределили се като богаташи, които уж се борят срещу олигарсите, а в същност с действията си обслужват именно тях? Или може би е приемливо да бъдеш заложник на 300 души без лица, с маски и качулки, обслужващи ГЕРБ и изхвърлените от народа партии на ДСБ, Кунева, РЗС и други. Сигурно е нормално, част от т.н. ни интелектуалци да гладуват и беснеят по екраните на удобните медии, като протест срещу намаляването цената на тока, повишаването на минималната работна заплата, увеличаването на майчинските.Всъщност, годините на развитие единствено на София доведе до там, че днес някои наистина си повярваха, че София е България. Заблудата, че цяла България може да бъде заложник на няколко стотин уредили си живота „софиянци”, провокатори и дестабилизатори трябва да бъде изкоренена. Хвърлянето на камъни и стъклени бутилки по когото и да било, не те прави мирен протестиращ. Да хвърляш храна, докато някой гладува е неморално и подигравателно към цялата нация. Да използваш вулгаризми и псувни по адрес на непознат за теб човек, докато в същото време твърдиш, че това било интелигентен протест е признак за липса на възпитание, двуличие и наглост. Да си в състояние на амок, не е атестация за мирен протест. А когато ние от АТАКА покажем истината за продажните журналисти и платените вандали– то ставаме лошите. Но вие сте такива, а ние, които сме трезвомислещи не трябва да позволим да бъдем ваша жертва, завършва депутатът от Атака.

Б.ред. Novini.bg публикува мнението на депутата без съкращения. Считаме за наше задължение обаче да напомним, че на протестите срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 няма маскирани демонстранти, за разлика от протестиращите по време на февруарските демонстрации. Напомняме също така, че по данни на МВР няма регистрирани вандалски прояви по време на 14-дневните протести, въпреки че по улиците всеки ден излизат десетки хиляди жители и гости на София. Вярваме, че независимо, че е депутат от Кюстендил, роденият в София Илиян Тодоров ще признае правото на всеки да изразява свободно мнението си без да бъде подложен на граждански арест. И тъй като знаем, че Novini.bg е четена от цялата парламентарна група на Атака използваме този случай да отправим официална покана към лидера на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за интервю в нашето студио.

Последвайте канала на

Novini.bg
4753 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2013.06.30 | 17:45

51
A, още един за лудницата....Как успяват да се моделират тези творения на природата в 21 век..

2013.06.30 | 17:45

50
Цялото ръководство на ЮРУШ барабар с ага Сидеров са за затвора .... измамиха си избирателите знаят че няма влязат в следващия парламент и предизвикват гражданска война.

2013.06.30 | 17:45

49
БРАТЯ БЪЛГАРИ, ПРЕДЛАГАМ ПЪРВИЯТ ПУБЛИЧНО РАЗТРЕЛЯН ПОЛИТИК ДА Е СИДЕРЧО.КОЙТО Е ЗА...ДА ГЛАСУВА.

2013.06.28 | 23:49

34
Илиане, и ти Любчо,толкова сте прости, че като ви казваме колко сте прости, не можете да разберете колко сте прости ! Еее ми ?
Джон

2013.06.30 | 17:45

48
Едва ли някой, който използва думата прост 10 пъти в едно изречение може да бъде сметнат за "интелигенция" на България!
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.06.30 | 17:44

44
ПЛОВДИВ НЕ ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТА...ДУХАЙТЕ ГО НАРКОМАНИ И ЛУМПЕНИ

2013.06.30 | 17:44

47
Напротив, Пловдив подкрепя протеста и стига сте лъгали за броя на протестиращите. Не са 200, 300 а са 20 000, 30 000. В Пловдив вече има подписка от над 6 000 за оставка на правителството. Много ви е страх, че ще изпуснете кокала. Лицемери. Използвахте национализма на хората за да се продадете няколко пъти. Пропагандирате злоба за да може да се откачите от примката, която сами си сложихте.

2013.06.29 | 09:29

43
Ти откъде знаеш бе ,помако прост ? Ходил ли си някога в Пловдив ,та говориш от името на всички пловдивчани ? Не си ,нали ? Гад мръсен ! Пловдив е ЗА протеста ! Пловдив е ПРОТИВ турско-наци-социалистичската сган ,която е полазила държавата ! Победа !

2013.06.30 | 17:44

46
300 богаташи с маски обикалят София всяка вечер. Ако младите курвенца си търсят чичко-паричко, да заповядат :D

2013.06.30 | 17:44

45
Eлементарен опит за настройване на една група българи срещу друга...Вярвам ,че този път това няма да мине!...
фен

2013.06.29 | 00:45

42
Илиан Тодоров е едно политическо бижу на АТАКА ! Образован,точен,симпатечен,ПАТРИОТ !Наслаждавам се да го гледам и слушам!Има голямо бъдеще !

2013.06.28 | 18:50

4
ТОЗИ ЗАЩО СЕ ЯВЯВА НА ИНТЕРВЮ БЕЗ ФЕС? ТАКА НЕ Е ПО УСТАВ НА ПАРТИЯТА МУ.
иванов

2013.06.29 | 00:45

41
ГЕРБЕРЧЕТА ОТИДЕТЕ ДАСИГИ ИСКАТЕ ОТ ЕРДОГАН ФЕСОВЕТЕ - НО ТРЯБВА ДАГИ МЕРИТЕ НА ТИКВАТА НА БОКО.

2013.06.29 | 00:45

40
НЕ Е БАШ ТАКА ,БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ЗАЛОЖНИК НА ЕДНА ШАЙКА НЕ-МАСКИРАНИ ДЕПУТАТИ ОТ ПП "АТАКА" ,КОИТО ВОДЕНИ ОТ ДУШЕВНО БОЛНИЯ СИ ЛИДЕР ,ИСКАТ ДА РАЗПАЛЯТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. РАЗБИРАМЕ ЗЛОБАТА И БЕЗСИЛИЕТО НА ВОЛЕН/ОГЛУ/ ,КОЙТО ВИЖДАЙКИ ЧЕ КОКАЛА МУ СЕ ИЗПЛЪЗВА Е ГОТОВ ДА ПРОЛИВА И КРЪВ ,САМО И САМО ДА ГО ЗАДЪРЖИ ОЩЕ МАЛКО. ХОРА ,НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА "НАЙ СКЪПО ПЛАТЕНАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТИТУТКА" ДА ДИКТУВА БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА НИ !!! НА ПРОТЕСТ !!! БЕЗУСЛОВНА ОСТАВКА НА МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!! НОВИ ИЗБОРИ !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини