Сидеров дойде с пистолет в парламента! Протестиращите: Ку*во! (снимки+видео)

  • 28 юни 2013 08:40

  • 55900
  • 221
Сидеров дойде с пистолет в парламента! Протестиращите: Ку*во! (снимки+видео)
© Булфото

Младеж хвърли бурканче с черен хайвер по парламента по време на протеста "На кафе пред парламента". Около 400 души се събраха в 8.30 ч. пред централния вход на парламента.

Задният вход, откъдето обикновено влизат депутатите беше отцепен. Младежът обясни, че е дошъл с черен хайвер, защото това е любимата закуска на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заедно с розово шампанско. Днес не съм се подготвил, но обещавам утре да му донеса и розово шампанско, каза младежът. Единственият начин, тъй като има заграждения да им го доставя е въздушна поща, каза протестиращия и метна бурканчето, което се размаза на фасадата и остави черна диря. Един от полицаите с любопитство проследи с поглед траекторията, но не се отдели от кордона за охрана (Вижте тук галерия със снимки от протеста).

Малко след това депутатите от Атака дойдоха вкупом и влезе в парламента. След 10 минути се появи и лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той беше пресрещнат от няколко протестиращи, които го освиркаха с викове "ку*во", "предател". Около 30 полицаи се намесиха, за да охраняват безпрепятственото движение на националиста. Малко по-късно при детайлно проучване на кадрите се забелязва, че на колана от дясната страна на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа има кобур с пистолет. При скандала той не даде признаци, че е въоръжен. Депутатите не преминават задължителната проверка за оръжие при влизане в парламента. Сидеров беше охраняван и от двама мъже, които имаха характерните за гардове слушалки в ушите. На въпрос дали ще прави граждански арести, лидерът на националистите отговори положително. Спести си отговора обаче на въпроса защо не е арестувал неговите противници. Той обаче традиционно нападна чакащите журналисти. Вие подклаждате анархията, помагате на тези платени дежурни протестиращи, трябва да се срамувате, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. На въпрос защо обижда журналистите, той отговори много сте жалки.

Традиционно около своя лидер вървяха Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  и още двама-трима от депутатите. Кой знае защо в ролята на гард се беше предрешила и репортерка от партийната телевизия на Атака, която репликираше всеки въпрос и зорко следеше никой да не се приближава до Сидеров.

Последвайте канала на

Novini.bg
55900 221

Свързани новини

Коментари 221

Добави коментар
IVAN MIHAILOV

2017.03.07 | 15:16

221
ДНЕС ИСКАТ ТУРСКИЯ ДА БЪДЕ-МАИЧИН ЕЗИК!!!!!!!!!!!!!!!!УТРЕ ЩЕ ПОИСКАТ-АВТОНОМИЯ!!!!!!!!И ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ "БСП" И "АТАКА"ЩЕ ДАДАТ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО НА "АНКАРА"ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ТИХОМЪЛКОМ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!ДО ТОВА СЕ ОЧЕРТАВА ДА ДОВЕДЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА МНОЗИНСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОКАТО НАРОДА НЕ ИЗЛЪЧИ ЛИДЕРИ ЩЕ ТЪПЧЕМ САМО НА ЕДНО МЯСТО!!!!!!!!!!!!! ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА Е И ПРАВОТО НА НАРОДА ДА МОЖЕ ДА ГЛАСУВА НА ИЗБОРИ-КОЯ ПАРТИЯ ДА ПРЕМАХНЕ!!!!!!!!!(НЕ ВИ ЩЕМ!!!!!!!

2017.03.07 | 15:16

220
Е БРАТЯ БЪЛГАРИ ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО? ХАЙДЕ ТОГАВА ,ИМАТЕ ИЗБОР МЕЖДУ ПЕТОЛЪЧА И ЧАЛМА. И НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ НО ....ПРОСТ НАРОД ЛОША ПОЛИТИКА.
Conew

2013.07.16 | 15:52

219
1876-1878 - повторение на времената! Сега е първата година. Скоро ще стане втората.

2013.07.16 | 14:17

218
Глок - добър избор на оръжие. Предпочитан в цял свят от професионалисти.

2013.07.16 | 14:17

217
Повечето депутати сигурно имат оръжие, но неуравновесен и луд с оръжие не е добра идея! Нормалните хора си наемат професионална охрана и не се занимават с носене на пистолет. А тоя психо се е запасал, платил е 50 лв. на няколко шматарока да се навъртат около него и трамбова из улиците с мегафона. Луд продажен миндил!
Heckler and Koch

2013.07.16 | 14:16

216
Това оръжие е за спецчастите!!!Добър избор за оръжие!!!Този пистолет струва няколко хиляди лева!!! Но дали СИДЕРОГЛУ знае кой се смее последен??? PS:Хайде да му издам тайната:"КОЙТО СТРЕЛЯ ПЪРВИ"!!!Но той е страхливец и резултата е ясен!!!
Българин

2013.07.16 | 14:16

215
Съгласен съм - не наричайте този лумпен националист. Той си е наистина турска подлога и потурчва България. Ще ни трябва доста време да изметем ДПС и протурските настроения извън Родината ни.
dimo

2013.07.04 | 18:10

214
Болен ще прави граждански арести :) най-много да си изкара як пердах и той и пъпчивите му тинейджъри някъде !!!!
зоо-инженер

2013.07.04 | 18:10

213
Болен Лидеров с пистолет = луда маймуна с картечница
niki

2013.07.04 | 18:10

212
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ГЕЙБЕРИ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини