Сидеров: Ходя с палка, за да се пазя от помиярите по улиците (обновена+видео+галерия)

  • 27 юни 2013 14:11

  • 77290
  • 363
Сидеров: Ходя с палка, за да се пазя от помиярите по улиците (обновена+видео+галерия)
© Булфото

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа поведе митинг-шествие на "Атака". Националистите се движат по бул. „Цар Освободител” в посока "Орлов мост". Има засилено полицейско присъствие..

Начело на шествието са лидерът на „Атака” и депутати от парламентарната група. Те носят знамена на партията. Сред участниците има членове и симпатизанти на "Атака".  Пред парламента лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че протестите, които продължават вече втора седмица, не са мирни и симпатични, а протестиращите са подкупени. 

Шествието на националистите вече стигна до Орлов мост. Движението по бул. „Цариградско шосе” в посока Плиска е спряно, а в отсрещната посока се пренасочва от полицията. Шестващите носят плакати с надписи "Аз тежа 50 кг и протестирам срещу връщането на ГЕРБ във властта", "България не иска омраза и агресия, а икономически ръст и по-високи доходи" и други. Ще хвърляме камъни, домати и яйца по офисите на БНТ, БТВ, Нова телевизия и Канал 3, защото очевидно така се прави и полицията позволява хулигански прояви, обяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Скандал избухна между симпатизанти на партия „Атака” и минаващи хора в района на Орлов мост. Гражданите освиркаха представителите на партията. Те крещяха „Срам” и „Нещастници”. От „Атака” пък обявиха, че ще правят граждански арест. Лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа каза, че хората трябва да бъде задържани и да им се проверят документите за самоличност.  Сидеров посочи, че протестът е срещу вандалщината на Орлов мост и че ще са на мястото всяка вечер, за да налагат закона, тъй като полицията не си върши работата. Има засилено полицейско присъствие, включително и полицаи на мотори. Шествието се отправи към БНТ.

Преди минути Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа нахлу в сградата на БНТ и заплаши журналистите, че ще ги арестува. "Вие сте продажници и всички работите за Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ще ви арестувам всичките до един", крещеше Сидеров. В момента лидерът на "Атака" и депутатите му провеждат разговор с директора на БНТ Вяра Анкова.

Снимки от обсадата на БНТ може да разгледате тук.

БНТ отразява тенденциозно това, което се случва последните седмици. БНТ не показва как вечер 20-30 тийнейджъри се въргалят по Орлов мост, пият и пушат марихуана. Това са протести на омразата. Тази омраза и агресия доведе то това, че вчера бяха нападани депутати. Репортерите в БНТ показва с едно умиление тази картинка. Те не показват истината. Лицето на протеста е един човек, който днес сутринта се закани, че ще ми измъкне гръкляна. Зад тези хора стоят ГЕРБ, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и разни такива. Те искат да се докопат отново до властта, но това няма да стане. Тези хора тероризират София. МВР също не си е на мястото. Няма задържани за нападението над депутати и офиса на "Атака". Всичко това отсъства от репортажите на БНТ и за това се срещнахме с ръководството. Те твърдят, че няма такова нещо и не се разбрахме. Ние не искаме специално отношение към "Атака", а обективност. Медиите не трябва да слагат завеса пред една реалност и да я заместват с друга.

Това каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, след срещата си с директора на БНТ. Президентът си позволи да се намесва в работата на парламента. Аз ще проверя дали това не е повод за импийчмънт. Него е страх. Много го е страх. Страх го е, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е шеф на Комисията за разследване на конфликти на интереси и борба с корупцията и ще му извади кирливите ризи. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се надява, че в момента нещата ще се разбъркат и ще настане безвластие, за да му се размине затвора, продължи Сидеров. Тези хора се опитват да предизвикат анархия. Аз им гарантирам, че предсрочни избори няма да има и те няма да се върнат на власт. Дойдох с палка в парламента, за да се пазя от бездомните кучета и помиярите, които обикалят в София. Знаете, че преди време нахапаха един професор до смърт. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска носи най-голяма вина за това. Тя вече втора седмица позволява на разни провокатори да обикалят и да вандалстват в столицата, категоричен беше Сидеров. Той се закани, че хора от "Атака" всяка вечер ще присъстват на Орлов мост, за да бранят столицата и нейните гражданите от посегателствата на пияните и платени вандали.

Аз не ходя с охрана. С охрана ходят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветанов, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Питайте ги тях, защо ползват охрана на НСО, отговори на журналистически въпрос Сидеров. Той отново обвини репортерите, че лъжат и изопачават истината. Точно срещу това протестираме. Вие сте поръчкова репортерка и лъжете, нападна Сидеров човек от екипа на Канал 3. Не ми е ясно, защо го правите. Защо тиражирате лъжи? Защо се отдавате на някого за пари, запита Сидеров.

В София няма кметство и всеки си прави каквото си иска, така че и ние ще процедираме по същия начин, закани се Сидеров. Той коментира и скандала с Мария Игнатова, която Сидеров нарече проститутка. Коя е тая? Не се сещам коя е Мария Игнатова. Има много руси водещи, но тази не я знам, каза Сидеров.

За финал Сидеров пожела на репортерите да гледат повече телевизия "Алфа", за имат големи творчески успехи. Щом излъчвате злоба, ще повехнете бързо, посъветва той журналистка от БНТ. В парламента няма етична комисия. Престанете да спекулирате с това. Това е измишльотина на герберите. Аз ще предложа това да отпадне от името на Комисията за разследване на конфликти на интереси и борба с корупцията, завърши Сидеров.

В момента митинг-шествието на "Атака" се отправя към паметника на "Васил Левски".


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
77290 363

Свързани новини

Коментари 363

Добави коментар
Мими

2015.08.13 | 05:01

363
Боже, боже, крайно време е да се самосезират лудниците.
kuku sideroglu

2015.08.13 | 05:00

362
Не заслужаваш нито един от избирателите си!!!!!!!!! Най -големия продажник БОКЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015.08.13 | 05:00

361
Продажник и нищо повече!
Бивш симпатизант

2013.11.04 | 19:39

360
Този боклук от ден на ден става все по-филмиран. Часовникът тиктака и на следващите избори няма да ти гледаме повече цирковете в парламента, путъо смешен.
Спиш ли юроде?

2013.11.04 | 19:39

359
Моралиста и богослов СИдеров живее в грях и прелюбодеяние с Деница - тя не е ли проститутка и пачавра, защото му развали семейството? И те са ми пример за подражание.......
Боздуган

2013.11.04 | 19:39

358
Герберасти педерасти прости ,вижте се какво представлявате !Това не е коментар,а запис на призиви от гербeрастки фенове пред парламента. : "Ади ваа,адии, къде сте ваа ,илати вааа ,илати дъ прайм избориииииии ваа,шъ избираме ъъъъ кой беше ва, ТИКВА му викаа ,уряяяяяяяяя ,адиииии вааааааа.... ,да гойбааааа. Шъ чупим ,шъ смъркаме, шъйбем".ИДИОТИИИИ, избори на ВЪРБА в петък,колкото и да квичите !В петък се пада !

2013.11.04 | 19:39

357
Браво с долни задкулисните игри на гербарасите само така с техните камъни по техните глави а .... злоба ли кой злобееше Тиквата нарцис комунист мутра на такива идиоти простаци неграмотни тикви лъжливи никога повече власт!
психолог

2013.11.04 | 19:38

356
Волен е циклофреник - включва и изключва от настъпилите изключителни горещини през последните дни. Бог да ни пази от лудите в Парламента - Той ще ни докара до гражданска война!

2013.11.04 | 19:38

355
Жалък смешник що тормозиш нормалните хора с биячите ти! Извини се, Извини се страхливец жалък!! Защо всичките ти платени симпатизанти се крият от камерите, нали са примерни граждани! Къде си тръгнал с тая палка бе джудже, нали ако те хване някое 12г. дете ще те разцепи със собствената ти плака!

2013.07.08 | 01:28

354
Довечера на протеста с палки, да се пазим от волен :))
Шибан Гербераст

2013.06.27 | 21:34

97
Тъкмо жена ти през това време ще се чука с комшията ти Атакист

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини