Мая Манолова: Оставката на кабинета не е в интерес на българите

  • 24 юни 2013 13:39

  • 156
  • 51
Мая Манолова: Оставката на кабинета не е в интерес на българите
© Булфото

Искането за оставка на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не е в интерес на българските граждани, защото това означава хаос и дестабилизация в страната. Това заяви по време на пресконференция в Кюстендил заместник-председателят на парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, цитирана от БТА.

Според нея оставката на правителството означавала спиране на спасителните мерки, които започнало правителството.

Това са част от обещанията, поети по време на предизборната кампания - промените за намаляване на цената на електрическата енергия, социалните мерки на кабинета "Орешарски", част от които вече са факт, уточни Манолова.

„Хората протестираха десети ден и са прави, имат своите морални и граждански основания, защото гафът, който направихме с назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, беше огромен", каза още Манолова.

Тя допълни, че Пеевски обаче е бил практически незабавно отстранен, а своите извинения са поднесли и председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, и премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

„Такива абсурдни назначения имаше стотици в предишното управление, но те останаха да управляват своите сектори до края на управлението на ГЕРБ", добави Манолова.

Последвайте канала на

156 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2013.07.13 | 10:20

51
Ти ли ще решаваш кое е добре за мене we.От 20 и кусур години само кумоноидни мафиоти ми лазят по нервите , отивайте си.ОСТАВКА

2013.07.13 | 10:20

50
Ти нямали да си затвориш устата бе Манолова? Става течение и ми се схваща врата. Вашите простотии сме ги гледали 8+ години вече и ни е писнало от вас и ДПС-то ви. Нов бардак със стари курви не се прави! Хората не са прости и с тези увеличения на запати не си мислете, че можете да заблудите хората, че в момента не се опитвате посто да се бетонирате във властта и да подчините всичко да се върти около вас. Писнало им е на хората и не иска да и гледат насраните физионмии вече. Нито на вас, нито на ГЕРБ или който и да е друг лайнар. Махайте се, не сте желани!

2013.07.13 | 10:20

49
Eгати държавата, щом тая итнелектуална карикатура може да е зам. председател на парламента. Комедия! И после защо го напускат - ами не искат да имат нищо общо с простакесата, която се мисли за държавник. И си варва. Майтап!
циана

2013.07.13 | 10:19

48
Естествено ,че не е в интерес на България ,какво искате да има нови избори и после пак да дойдат ГЕРБ да доограбят държавата ли,какво?? Или избори до дупка ,докато съсипем държавата ли???
Ван Хелсинг

2013.07.06 | 18:11

47
...т.е. да разбираме, че кабинетът Е в интерес на българите....ххахахаххаха
Глас народен - глас божи

2013.07.06 | 18:11

46
В интерес на Българите е да не сте във властта, това показаха и последните избори отново загубени от вас. Домогнахте се до нея по най-долния и подъл начин съпроводени с огромна наглост. За вас властта е самоцел за лично облагодетелстване и без грам мисъл за народа, доказахте го през годините преход до сега. ОСТАВКА и оставете народа сам да преценява кое е в негов интерес, вие просто сте длъжни да се съобразявате с това. ОСТАВКА и пак ОСТАВКА.

2013.07.06 | 18:10

45
Eгати държавата, щом тая итнелектуална карикатура може да е зам. председател на парламента. Комедия! И после защо го напускат - ами не искат да имат нищо общо с простакесата, която се мисли за държавник. И си варва. Майтап!

2013.07.06 | 18:09

44
Тая вещица е нагла и проста кюстендилска простачка, Много противна и с негативно излъчване,манипулаторка и натегачка,наближава ти края, сбръчкана си като столетната ти партия боклук с боклук!
Умните протестиращи

2013.06.25 | 11:15

43
Бати заблудените българи, де сте видели в целия свят незаработило правителство да подава оставка заради привърженици на партии извън парламента.
.

2013.06.25 | 11:14

42
osrani sa ne prizavat ne se predavat IST IRICENE

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини