Удариха дъното! Вижте бруталния скандал между Волен Сидеров, Борисов и Плевнелиев на КСНС

  • 20 юни 2013 09:05

  • 70417
  • 376
Удариха дъното! Вижте бруталния скандал между Волен Сидеров, Борисов и Плевнелиев на КСНС
©

Невероятен скандал предизвика Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в началото на КСНС. Заради поведението на лидера на Атака Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г напусна съвета. Още с влизането си лидерът на Атака извади няколко листа и цитира данни, че Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е качвал в правителствения самолет шефа на Дънди Прешъс. Това са колониални компании, които източват страната, каза Сидеров.

След малко лидерът на Атака нападна и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Бойко на Пашата защо дадоха заден бандите, обърна се Сидеров към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Я си гледай работата, отряза го лидерът на ГЕРБ. Много са кекави, а си много нахилен, продължи да се заяжда атакистът. Не те чувам изобщо, отговори Бойко. Когато ми целуваше ръка и подло забиваше ножове в гърба ми, не се обаждаше, каза Сидеров на лидера на ГЕРБ. Колко пъти си идвал вкъщи, отговори му Борисов. Ти си никой, заминаваш си, няма да те има никъде, отговори атакистът и се поинтересува дали Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не е емигрирал в Кипър, че закъснява за КСНС.

В този момент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното влезе в залата. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа веднага го нападна с въпроса дали ще си подаде оставката. Как така се правите на морален ментор като тъпчите пари в офшорни сметки. Ще бъда принуден да помоля да напуснете КСНС, отговори Плевнелиев. Искате да ме арестувате ли, защо се укривате от общественото мнение, защо превозвате шефа на Дънди Прешъс, продължи да крещи Сидеров.

В този момент лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че ако това поведение на лидера на Атака продължи, ще напусне заседанието. Ами заминавай си, отговори Сидеров. При тази реплика Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стана и излезе от залата.

Поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обаче срещна подкрепата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който каза, че това е обичайното поведение на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който напуска заседанията и на парламента. Това обаче не попречи на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който продължи да се разправя с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Президентът поиска от юристите на президентството да проверят дали е възможно Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да бъде отстранен от КСНС при положение, че е лидер на парламентарно представена партия, която по право е член на КСНС. Вие да не сте фелдфебел, не сме в казармата, аз съм свободен гражданин и мога да изразявам мнението си и да ви задавам въпрос, каза Сидеров. Крясъците на лидера на Атака принудиха президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да даде почивка от 15 минути.

Нека се видим за малко г-н президент, защото след 15 минути може да не сме тук, каза председателят на НС Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Създавате прецедент, продължи социалистът. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното обаче беше категоричен, че няма да продължи заседанието в такава атмосфера и каза на сътрудниците си да се свържат с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който да бъде поканен да се върне в залата, тъй като е лидер на най-голямата парламентарно представена сила. Аз ви предлагам след 15 минути да се съберем без медиите, предложи Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Запис от видеото може да видите ТУК!

Последвайте канала на

Novini.bg
70417 376

Свързани новини

Коментари 376

Добави коментар
един българин

2013.07.04 | 21:13

376
мазните герТаджии много се дразнят, че някой като Волен задава щекотливи въпроси на мазния Бойко Джамията. Който пък най-много от всичко мрази неудобни въпроси и, както е видно, за пореден път се показа в истинската си светлина - женски полов орган. Смърт на ГЕРТ, БСП и ДПС - истинската тройна коалиция.
Тодор Живков

2013.06.28 | 01:17

375
Само чист комунизъм ще оправи България за отрицателно време, но не БСП, а комунизъм като преди 1989г. яко режим, затваряне на границите, държавен преврат с помоща на народа и армията и вкарване на всички олигарси в лагерите и затворите, както и изземването на имуществото им в полза на държавата !
Мъка ,мъка....

2013.06.24 | 12:43

338
Ква армия те гони? Няма армия вече, няма кой да оправи положението....Няма ги капитаните да поведат ротите, останаха генерали само, с надежда за една пенсийка....
Svobodolubiv

2013.06.28 | 01:17

374
Проблемът не е как, а какво е попитал Волен Сидеров президента. Става въпрос за офшорни сметки, от които се ощетява държавата, и в това е замесен президентът, издигнат помежду другото от ГЕРБ. На този въпрос трябва да се отговори, рано или късно.
Tilk

2013.06.28 | 01:16

373
Волен Сидеров си зададе въпроса съвсем на място, точно когато трябваше. От паника, че съвета се предава на живо и Плeвнелиев беше приклещен, видимо се паникьоса. А най-вече, този съвет беше опорочен още преди започването му, тъй като президентът не е бил подготвен за свикването му и не обърна достатъчно внимание на факта, че има политическо разединение.
uuuu ostavka!

2013.06.25 | 12:52

372
Komunistite da govoriat za ofshorki kakuv smeh ta te sa izobretili ofshorkite i sa iznesli parite na naroda o6te prez 89-ta / v 4ujdi banki Ov4arov, Stani6ev i Goce-Purvanov imat pove4e pari otkolkoto ni e durjavnia vun6en zaem. Sram drugari komunisti! Sram va6ata al4nost krai niama!
Tilk

2013.06.24 | 15:36

371
Твърде много внимание се обърна на това как точно Волен Сидеров си зададе въпроса на Плевнелиев, не толкова за какво ставаше всъщност въпрос. Едва ли ще се стигне до по-обстойно разследване за офшорните сметки, след като той каза, че е проверено и няма такива на негово име. Само че на жена му и на брат му има, а това е все едно те да са негови. Това е скандално, не го забравяйте току-така!
CRH7

2013.06.24 | 12:56

370
Моля юристите на президентската конституция да ми кажат каква е конституцията. Моля някой да ми напише новогодишната президентска реч. Моля, Бойко Борисов да ми даде списък с хората за служебното правителство. Моля г-н Сидеров да не ми задава неудобно въпроси. Някой да му скъса конците на тоя.

2013.06.24 | 12:56

369
Ами ще удари като гласувате за психично болни хора такa се получава.Един самозабравил се депутат разиграва циркове само за пред камерите иначе е кръгла нула.Видяхме всички,че Бсп,Дпс и Атака са една партия.
БЪЛГАРИН

2013.06.24 | 12:56

368
ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, АЗ ВИ ВЯРВАМ. НЕ НИ ПРЕДАВАЙТЕ И ВИЕ ЗА НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ИГРА. ДНЕС АЗ СЪМ С ВАС
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2013.06.24 | 12:56

367
Почти половин век ви въртят на "чекръка" и все още не се усещате,че всичко опира само до ПАРИ И ВЛАСТ!-Политическото ни късогледство и нашенският бабайтлък,ни вкарват в схеми,удобни само за тях.Независимо с какъв цвят са.Разпиляваме си гласовете нахалост,по разни файтон-партии.Другата половина ходи да сади компир и зелье,или събира левчета цяла година за пица и цаца на морето.По този 'левашки" начин вече 20 години осигуряваме централна роля на ДПС,защото техният електорат е железен.После турците били виновни.Ами наврете ги в ъгъла на парламента с масово гласуване.Когато нямаш балансираща власт,в рамките на 2-3 парламента,губиш електоралната си подкрепа.Елементарно!Другото важно:Хората протестират за социални промени веднага,а ние-когато опре ножа до кокал.Защо забравяме тока,парното Водата.Или пак през зимата ще подрипваме по площада.Сега му е времето-сега!Докато е топло и има домати и хляб.Те ни заглавичкват с техните боричкания,но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: ТОК(ЕРП-тата,ВОДА и ТОПЛОФИКАЦИЯ)са тема ТАБУ за целият парламент.Явно тази огромна яма тъпкана с милиарди не може да се зарине.Много хора са лапали милиони,но и ангажиментите им са за милиони.А вие си скачайте пак-докато не дойдат следващите стари хиени и нови гладници.Ще ви забъркат пореден миш-маш парламент и познатият рефрен...НАРОДА ТАКА РЕШИ,ЗАТОВА ЩЕ СЪСТАВИМ КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО!!!Гламав,и загубен народ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини