Политолози: Сидеров първо стреля и после мисли

  • 20 юни 2013 08:37

  • 2969
  • 2
Политолози: Сидеров първо стреля и после мисли
©

Аз подкрепям действията на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното относно свикването на КСНС. Това обяви в предаването "Денят започва" на БНТ политологът Мария Пиргова.

Не смятам, че има нестабилна политическа ситуация у нас. Институциите работят. Само две партии - ГЕРБ и "Атака", създават разклащане на ситуацията, като не влизат в парламента. По думите й, ГЕРБ иска веднага да се върне на власт, за да не бъдат открити някакви машинации.

На въпрос за поисканата от лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа оставка на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, социалният антрополог Харалан Александров обяви, че Сидеров не мисли. "Той първо стреля и после мисли".

Според Пиргова на Сидеров е можело да се разреши митинг от 10:00 ч. или пък вечерта. Кметът на София е трябвало да се съобрази с това в името на компромиса. Неговите действия не са в посока на търсене на решения, каквато е целта на КСНС.

Последвайте канала на

2969 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.27 | 21:06

2
Волен само стреля. Друг мисли.
Боздуган

2013.06.27 | 21:06

1
ВОЛЕН е единственият СМЕЛ политик !САМО той им казва истините в очите!НИКОЙ ДРУГ !Само ТОЙ може да измете кочината !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини