Сидеров нападна екип на Канал 3: На мен ли ще викате турчин (видео)

  • 16 юни 2013 23:35

  • 24266
  • 197
Сидеров нападна екип на Канал 3: На мен ли ще викате турчин (видео)
© Булфото

Късно тази вечер лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа нападна вербално екип на Канал 3.

Лидерът на националистите бе гневен заради отразяването на протеста от телевизията. Той пристигна пред партийната централа с автомобил, след като протестиращите се бяха изтеглили оттам. Около 23.30 ч., oбграден от привърженици на "Атака", Сидеров обвини репортера Димитър Патарински, че е повел днешния протест и е довел демонстранти пред централата на партията, които хулигантствали, хвърляли бутилки и камъни. "Долни лъжци, защо казахте, че провокираме. Интервюираш тука хулигани, поръчкови подлеци, отивайте да снимате лумпеняците. Вие сте лъжци, подлеци, за кого играете? На мен ли ще ми викате турчин? Не ми се лигави. На мен ще викате турчин – аз, който поведох борбата срещу ДПС? Вие не сте телевизия, вие сте поръчкови журналисти Лъжци долни. Колко ви плати Борисов? Защо лъжете? Ела да те питам защо лъжеш", заяви лидерът на "Атака". (вижте тук видео от разправията)

Журналистът бе обграден от хората на Сидеров, отрече обвиненията му и в отговор казваше, че си върши работата и отразява протеста. В крайна сметка Патарински и операторът на Канал 3 се оттеглиха, след като от студиото им казаха да направят това.

След това националистите се отправиха към Народното събрание, където все още има протестиращи граждани. Канал 3 предаде, че в района има напрежение. Самият Сидеров преди това заяви, че "тръгва на спонтанен протест". Пред парламента той се засече с част от протестиращите, като обясняваше как с акцията пред джамията преди години е доказал партиотизма си. Атакистите опитаха да преобърната ПТС-а на Канал 3. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа разговаря с намиращите се там полицаи, но не стана ясно за какво. Според Канал 3 Сидеров е питал силите на реда защо не го пазят.

В ефир след случката програмният директор на телевизията Сашо Диков нарече Сидеров "един очевидно объркан и комплексиран човек". Диков попита полицаи защо бездействат и позволяват такава агресия от страна на политик към представител на която и да е медия, но така и не получи адекватен отговор. Служителите на реда го посъветваха да се обърне към пресцентъра на МВР.

Стана ясно, че вместо да се намесят полицаите предупредили екипа да бяга, защото "идват от "Атака".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
24266 197

Свързани новини

Коментари 197

Добави коментар
Аз

2013.07.08 | 01:39

197
ТАШАКТИВИСТИ гледайте си болния по канал 3 с какви се движи и кого обижда.
atakist

2013.07.06 | 02:40

194
AZ. pishesh(govorish kato boiko)az-tova az onova detski gradinki da ti napravi.
Аз

2013.06.18 | 12:54

188
Той ще ми говори за хулигански прояви, след като спретна такъв бой пред джамията оня път.

2013.07.08 | 01:38

196
"Бягайте, идват от "Атака", казали полицаите вместо да се намесят hahaahah
atakist

2013.07.08 | 01:37

195
tvardo-Volene.samo taka te iskame, da im dishash vav vratovete.

2013.06.20 | 12:31

193
Е Как става тая работа да проведеш борбата срещу ДПС и да гласуваш заедно с Тях ? Оди се пери Ве Турчин мръсен - Правилно са ти казали от Канал 3 - Ти нас за Ненормални ли ни имаш ? Ти си Шизофреника - Курво Турска - Волене
niki

2013.06.20 | 12:31

192
ГЕРБЕРИ ПРОСТИ ПЛЮЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ НО ИСТИНАТА Е ЧЕ ВОЛЕН УВОЛНИ БОЙКО БОРИСОВ И СЕГА СЕ НАСИРАТЕ ОТ ЯД

2013.06.20 | 12:30

191
Браво на Канал 3 - Евалата най добрата медия Ясно се вижда Курвата Волен дето ходи със 20 Мутри и се заяжда с протестиращите и то в края на протеста - да срещтне 5-6 останали протестиращи Няма такъв Изрод като Турската Курва Волен
Думба-лумба два дни,цял живот гладни!

2013.06.18 | 16:06

190
Протестите през зимата...УУУУ,долу,Искаме да падне цената на тока и парното!ВЪН ЕРП-тата!Долу енергийната мафия!След една седмица...Долу правитеството,вън боклуци,предатели!-нито тока падна,мафията си стой и се подхилква нагло,правителството падна(добре дошли протести!!!),за да се върне на бял кон,само след 5-6 месеца.Ето политическият разум на българина в действие.Сега пак същият филм.Добре,не искаш Пеевски-постигна го,Браво!Показва,че започна да се събуждаш след 20 годишна дрямка.НО къде е алтернативата на днешните или вчерашните,та искаш нови избори.Или искаш да получиш някоя нова умопомрачаваща коалиция м/у предишни вълци и нови гладници?С това нашенско разногледо политическо мислене,само до там ще я докараме.После пак-УУУУ,Махайте се! Иначе какво...Не искааам! Какво не искаш? Не знам! Е,като не знаеш,защо се дереш? Защото искаааам!"-Ето такива стари калъфи,с подменено име ,като този от фотото ще вкарате.Новият вариант на Костов и Надето.А догодина..Олее ле,кой ни се изака в гащите! Андрешковска работа.
Протестиращ

2013.06.18 | 13:50

189
А защо не казваш как твоите олигофрени хвърляха камъни и бомбички срещу нас снощи??? Как пред централите на БСП и ДПС всичко мина ОК и имаше примерно по 200 полицаи , а пред Атака примерно 500!!! И 20 лумпени АТАКИСТИ. С тоя камък , който аз видях можеха и да убият някой, ако го бяха уцелили в главата :Х
Kolio

2013.06.18 | 12:54

187
Мафията и олигархията може да е силна, но НАРОДА е повече и сме по-силни от тях. Помните ли като излязoхме какво стана с цар Киро? Ако излезем и сега можем да унищожим мафията в България. БРАТЯ БЪЛГАРИ, не бъдете роби, нека си върнем България на народа!

2013.06.17 | 22:11

182
Протестиращите са платени от герб провакатори.Когато единствено АТАКА се противопостави на ислямистите на бяна баши къде бяха тези протестиращи.Или тогава герб бяха в много добри отношения с турция и претестиращите нямаха нищо против.
Nacionalist

2013.06.18 | 10:06

186
Абе селяндур смотан.С кой сте сега.Не ми говори за преди.Сега имахте възможност да не позволите на турци и комунисти да ни управляват а вие какво направихте.Продадохте се на турскокомунистическата паплач.Вие не сте партия а паплач, която е за този който плаща повече.Каква е тази партия,която иска да седи винаги в опозиция.От такива лапачи на държавни пари България няма нужда а от продажни депутати също.Националисти в съюз с турци и комунисти....смях...къде го има това, жалки хора сте и може би вината за това което се случва е повече във вас,защото измамихте гласоподавателите и си сложихте турски фесове.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини