Сидеров: Пашата подготвя кървави изпълнения

  • 16 юни 2013 17:53

  • 26849
  • 148
Сидеров: Пашата подготвя кървави изпълнения
© Булфото

Представители на политическа партия „Атака” ще настояват да се срещнат още утре преди обяд с министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Това съобщи лидерът на политическата партия Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в „Предаването на Карбовски” по ТВ7 . На срещата „Атака” ще призове премиера да започне да се занимава със сериозни теми и проблеми.

„Ще го призовем да спре с назначенията на ДПС кадри. Против тези кадри сме и ще искаме да ги смени”, добави лидерът на националистите. "Активирани са криминални групировки, които в момента подготвят опасни действия, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на ПП „Атака”. Сидеров заяви, че от телевизионния екран сезира Прокуратурата. Лицето Румен Пашата - от тук сезирам прокуратурата - Румен Пашата организира структури, които ще извършат кървави изпълнения. Каква е причината за протестите - лицето Пеевски вече не е председател на ДАНС? Сега както остава?! ГЕРБ искат хаос, искат да замажат следите от своето управление, ГЕРБ искат избори, но избори, които ще ги реанимират, каза Сидеров.

"Аз снощи имах разговор в късен час в столицата с група младежи, те не знаеха обективните факти, че например - ние не сме подкрепили това правителство, този избор на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Те се поддават на една спекулация, която се базира на лъжи, това се произвежда в щабовете на ГЕРБ. Тези младежи, които са бунтари, това бунтарство се използва много нечисто от щаба на ГЕРБ. В петък вечерта 18 автобуса са дошли от Перник на една фирма, която е била покровителствена от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Всички такива фирми сега са активирани. Те качват хора на автобуси за участие в протестите", каза Сидеров.

"Аз видях че на протестите се появиха Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Това са партии, които избирателите оставиха зад борда. Защо нямаше дебати за ДАНС? Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че те от 10 дни са знаели за тази кандидатура, каза Сидеров. Защо се правиха на учудени, защо не предизвикаха дебат, с отсъствието на 25 депутата, те де факто направиха реален този избор", каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Лидерът на "Атака" посочи, че е е останал с впечатление, че Цветанов и Борисов имат някакъв страх от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. "Защо, след като те трябва да са му благодарни", попита Сидеров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
26849 148

Свързани новини

Коментари 148

Добави коментар
Онур с големия к

2013.06.29 | 08:25

148
Волене Мастиьо Миризлива - да връщаш Парата на Пеевски че е бесен - никаква работа не свърши Курво Ямболска - Правителството Пада а Пеевски Няма да е ШЕФ на ДАНС - Ине гледай като пребозало Теле че жал ми става какво ти се пише

2013.06.29 | 08:25

147
ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР ! Само ТОЙ може да спаси БЪЛГАРИЯ !!!
Българио - събуди се!

2013.06.21 | 21:25

146
Да,конците на българската мафия са дърпани от МАСОНСКИ ЛОЖИ,ОТ МАСОНСКИ ЛОЖИ ОТВЪН ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ,които имат интерес държавните ни активи за милиарди да попаднат в тези ръце! Пример за един такъв евреин - масон поробите л на България е Джордж Сорос - истинският създател на циганина Иван Костов и проамериканско - еврейската партия СДС!!!!! Това е истината,сънародници!!!! Евреите държат мафиите по света,чрез своите банки и интернационални корпорации!!! А единственият политик,който се осмели да каже това в очите на народа е ВОЛЕН СИДЕРОВ!!!!!!
алоо АТАКА -лайна!!

2013.06.21 | 21:24

145
Шизофреника пак е в лайната от измислици!! Извини се бе ,долен и миризлив ИБРИКЧИЯ!
Kolio

2013.06.20 | 15:24

144
Хора, не слушайте медиите на Пеевски и не рекламирайте в тях да му правите пари. Негови са: радио Веселина, радио Витоша, The Voice, TV7, Фен ТВ, вестниците Новинар и Уикенд
Iliyapopov

2013.06.20 | 15:24

143
Спрете да ни занимавате с неговите глупости! Толкова ли не виждате, че човекът на е наред? Неговото присъствие в НС е не по-малко смущаващо от това на Д.Пеевски в ДАНС - просто той си взима паричките от субсидията и другите далавери,а неговите избиратели лапат мухите!

2013.06.20 | 00:02

142
Аз пък ти подготвям кърваво проникване в анала, боклук нещастен :)
Идиот ли си !?

2013.06.20 | 00:02

141
Ти си боклук,мутра нещастна,бръсната глава,простак с два сантима чело! Мястото ти е в лагер,където да работиш докато пукнеш,жалък плазмодий такъв!!!!!
Kolio

2013.06.20 | 00:01

140
Мафията и олигархията може да е силна, но НАРОДА е повече и сме по-силни от тях. Помните ли като излязoхме какво стана с цар Киро? Ако излезем и сега можем да унищожим мафията в България. БРАТЯ БЪЛГАРИ, не бъдете роби, нека си върнем България на народа!

2013.06.20 | 00:01

139
Пашата върти не точно маршрутка, чувал съм, че само се правел да изглежда мъжествено, а иначе въртял свирки на циганета в подлеза на гарата, вижда ли са го надупен от някакъв мазен мангал, но после свидетелят изчезнал, защото ако другите му колеги- "шофьори на маршрутки" научели, те щели да очистят него, защото в тяхната фирма още не били хомотолерантни :))))))))

2013.06.18 | 12:06

127
Е аз тоя ПАШАТА не съм го чувал. Да не върти маршрутка в София за 600 кинта:).Само знам,че е човек на Бойко и това е ПАНДИЗ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НЯМА БСП ГЕРБ А ОЩЕ ПО МАЛКО АТАКА И ДПС

2013.06.20 | 00:01

138
Пашата върти не точно маршрутка, чувал съм, че само се правел да изглежда мъжествено, а иначе въртял свирки на циганета в подлеза на гарата, вижда ли са го надупен от някакъв мазен мангал, но после свидетелят изчезнал, защото ако другите му колеги- "шофьори на маршрутки" научели, те щели да очистят него, защото в тяхната фирма още не били хомотолерантни :))))))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини