НФСБ за избора на Пеевски: В една кочина могат да се очакват само свинщини

  • 14 юни 2013 15:55

  • 7724
  • 14
НФСБ за избора на Пеевски: В една кочина могат да се очакват само свинщини
©

Изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на показва, че в една кочина човек може да очаква само свинщини и нищо друго.

Така коментира най-горещата тема на деня Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, председател на партия НФСБ, пред сайтът flagman. Новото управление е изцяло в краката на ДПС и на турската агресивна политика към България, продължи Симеонов. Това е факт, вече всички го видяха. Видя се, че в името на политическото оцеляване Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е готов да сключи сделка и с Дявола, както и че за него името България и българският народ не означават абсолютно нищо. Да не говоря и за други неща като справедливост, принципи, програма, приоритети и т.н. Шефът на телевизия СКАТ коментира и предстоящия избор на областен управител на Бургас. Очаквам ДПС да заемат и тази позиция. Естествено, дори и да нямат областен управител, на новия губернатор ще му сложат някоя отвратителна фигура, омразна на целия народ, от ДПС за заместник. Дори може и двама да му назначат и да превърнат в марионетка областния управител, категоричен беше Симеонов. Той говори и за отношенията на неговата партия с ГЕРБ. Няма да правим коалиция с ГЕРБ. НФСБ си е НФСБ, имаме си програма, имаме си принципи. За нас управлението на ГЕРБ беше изключително вредно и корумпирано и на местно равнище, като се започне от кмета и неговите марионетки в Общинския съвет. Ще продължим да реагираме на всички сигнали за злоупотреби, завърши Симеонов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7724 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.06.17 | 08:07

14
Забелязвате ли ,че само туркофилите атакисти защитават Пеевски и ДПС . А би трябвало ,ако са истински националисти да е обратното! Което доказва ,че Сидер-ага и бандата шарлатани са подчинени на ДПС и са само едни обикновенни резняци! Вън от страната обрязаните гяури от Атака - те не са българи , а турски провокатори! А и освен цинизми и псувни нищо друго не са написали. Това ли е истинската националистическа партия на България питам аз? Очевидно не- платени провокатори в тийнеджърска възраст - дотам ли го докара Сидероглу?
$$$

2013.06.17 | 08:06

13
"ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ" епизод I: Винкела се развихря!

2013.06.17 | 08:06

12
съжалявам че гласувах за НФСБ. Близо четири години не спряха да плюят ББ. Сега първи го поздравяват, че е спечелил най много. Вместо да съжалят. Помияри. Определено при следващи избори ще гласувам за Атака.Дори и за това че веднага гласуваха закона за защита на лекарите, останали без авторитет благодарение на тъпанари като ББ и ЦвЦв.

2013.06.16 | 22:55

11
абе на тоя мошенник и патерица на бокотиквата защо изобщо му дават трибуна
ТОПОРЧО

2013.06.16 | 22:55

10
НАЦИОНАЛНИЯ ФРОНТ за СПАСЕНИЕТО на БОЙКО - и те с лайномета напред! ха-ха-ха джи-джи-гъз
Нормален

2013.06.16 | 22:55

9
румен русев АТАКИСТА ,"ПАТРИОТА" -гладния милиционер шуменския мангал да не пише простотии ! НФСБ няма нужда от подкрепата на такива пишман националисти и муфтаджиил Всичко за ФРОНТА всичко за ПОБЕДАТА !!!!!!!!!
kolombo

2013.06.15 | 12:20

8
Много рендосани мозъци се надскачат да плюят повечето техни сънародници Да кажем 1 към 2 от изборния вот ! Давате ли си сметка,.... къде, е реалността и къде е заблудата!
читател

2013.06.15 | 12:20

7
Тоя бургаски циганин. трябваше да си кръсти партията "Чае шукарие" на емблематичното предаване в циганската му телевизийка.
tork

2013.06.15 | 12:19

6
ГЕРБ не могат да си намерят място вече от притеснение. Mай май осъзнаха, че вече никога няма да бъдат управляващи
Българин

2013.06.15 | 12:19

5
Така става,когато народът се отврати от последното управление и не отиде да гласува. Търпяхме 4 години ГЕРБ,сега идва ред и на другите далавераджии.Никои от управляващите не мисли как да оправи положението на народа,а мислят само за приближените на партията си. Трябва да се промени закона за гласуването,печели някоя партия ако са гласували 50 % от населението,а не както сега колкото гласуват+ фалшиви бюлетини. До кога това безобразие.......................

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини