Румен Петков притеснен: Прокуратурата може да извади Цветанов целия в бяло

  • 12 юни 2013 17:52

  • 5628
  • 12
Румен Петков притеснен: Прокуратурата може да извади Цветанов целия в бяло
©

"В обществото имаше усещане, че на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще се повдигне обвинение за незаконно подслушване", каза в интервю за предаването "Лице в лице" по БТВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Имам притеснение, че накрая може прокуратурата да извади Цветанов целия в бяло", заяви Петков.

ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от своя страна припомни, че само и единствено прокуратурата може да повдига обвинения. Той припомни също, че има очаквания от обществото за всестранно разследване на дейността на бившия вътрешен министър.

Ген. Атанасов заяви също така, че ако се направи анализ за последните 3,5 години на излязлото в медиите, ще стане ясно, че голяма част от информацията е събирана със СРС.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в поясни, че подслушването е било наистина в небивали размери. Той добави, че за годините на управление на ГЕРБ използваните СРС са се удвоили.

Атанас Атанасов коментира появилият се разговор между Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Николай Кокинов. Според него целта е била да се отстрани Николай Кокинов.

Ген. Атанасов добави също така, че случващото се в момента е театър. По думите му, това, което се разказва в обществото, че Цветанов правил нещо без да знае Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, е абсолютно невярно.

Румен Петков заяви също така, че в момента не е охраняван от НСО и поясни, че думите на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в тази посока са били абсолютна лъжа. Той допълни още, че няма да съди лидерът на "Атака" за това, което той е казал, защото е под неговото достойнство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5628 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
.

2013.08.02 | 09:26

12
pdkrepete alkoholika tarsi si kompaniis
пенсионер

2013.08.02 | 09:25

11
Петков притеснен??? Простата ли го алармира, кафето с мутрите ли забрави, сестра Галева ли му шепне нежно в ушенце??? Е, няма такива циркаджии като комунета, отстреляни от властта! А настъпената костовска жаба за фон ли е или за майтап?

2013.08.02 | 09:25

10
Всички знаем,че бивши к.урви няма.Тези двамата са били висши служители на МВР и като такива са потънали до шията в мръсотия.То друг начин и няма след като професионално си задължен да бъркаш в мръсотията всеки ден.Въпросът е защо се правят на ощипани моми и коментират дълго и напоително неща, които са практика откакто съществува МВР и по тяхно време също ги е имало и то в същия мащаб.И в този момент ги има ,бъдете сигурни.Разликата е ,че сега на власт са "нашите" и всичко им е простено.

2013.08.02 | 09:25

9
Е то няма такава наглост като тяхната,ще кажеш че те не са правили същото.
:21

2013.08.02 | 09:24

8
Ясно е, че Цветанов се бореше ефективно с Мафията! В момента няма отвличания и убийства! Нещо да кажат по въпроса комуноидите!?! не, те си изсмукаха от пръстите "подслушванията", а най–важното да един Министър на МВР е да ограничава престъпността , мисля аз!!! Сега е налице ответната реакция на политико–престкъпната измет!

2013.08.02 | 09:24

7
АМА НЕ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ БЕСЕПЕ В БЯЛО!
ВЕЧЕ БИВШ СОЦИАЛИСТ

2013.08.02 | 09:24

6
ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ, ТИ ПРОВАЛИ ПАРТИЯТА. ТИ ЩЕ Я УНИЩОЖИШ НАПЪЛНО. НАПРАВИ СДЕЛКА С ДПС И АТАКА И ИЗЛЪГА НАШИТЕ БЕДНИ ИЗБИРАТЕЛИ. НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПРЕМАХВАМЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК ,КОЙТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА БОГАТАШИТЕ,НАЛИ ЩЕШЕ ДА СТРОИМ БЕЛЕНЕ, НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПОВИШИТЕ ДОХОДИТЕ ЧУВСТВИТЕЛНО,НАЛИ ЩЕШЕ ДА НАМАЛИТЕ ЦЕНАТА НА ТОКА. ЗАЩО НИ ИЗЛЪГАХТЕ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ? ВИЕ ПРОДАДОХТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ ЗА ДА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ,ОЛИГАРСИТЕ И ИНТИМНИТЕ ВЗАИМОВРЪЗКИ НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ. НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИМ ТОВА. САМО ЧАКАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ПРОВАЛИ И ВИЕ ЩЕ СТЕ ПЪРВИЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ,ЗАЕДНО СЪС СЕДЕСАРА ОРЕШАРСКИ. ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ,МНОГО НАШИ ДРУГАРИ КАТО МЕН НАПУСКАТ ПАРТИЯТА ЗАРАДИ ВАШИТЕ ДОГОВОРКИ С ДПС И АТАКА. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТОВА НЕ Е ПАРТИЯТА БСП.ТОВА Е ПАРТИЯТА НА ОЛИГАРСИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ.
zdrasti

2013.06.13 | 15:55

5
Vie,sega li razbrahte ,ce Stanisev e absolutno komunisticesko kopele...dobro utro Mariike....
БГ

2013.06.13 | 15:55

4
И незнам защо все се сещам за оня виц: Малко индианче дърпа баща си за крачила и пита: - Тате, тате, защо белите имат такива хубави имена като Джон, Смит, а нашите са такива грозни - Сияйна Зора, Пролетен изгрев, Танцуващия с вълци. А баща му рекъл: - Не си прав Кучи гъ.з, не си прав.
БГ

2013.06.13 | 15:54

2
Един въпрос към тези които могат да мислят: След като ГЕРБ и Цветанов са подслушвали защо всички такива компромати ги вадеше БСП и сателитните му партийки? За тези които не могат да мислят ето отговора: Защото подслушванията са правени от хора на Станишев.

2013.06.13 | 15:55

3
Не си прав, замисли се кой беше министър на вътрешните работи преди Цветанов ,и какъв пост заема сега :)

2013.06.13 | 15:54

1
Ами притеснен ще е!Щото ще е целия в лайна!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини