Цветанов ще съди Сидеров заради "поръчката за убийство" на Мишо Бирата

  • 11 юни 2013 13:43

  • 8090
  • 44
Цветанов ще съди Сидеров заради "поръчката за убийство" на Мишо Бирата
©

След изявлението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, че има данни, че Мишо Бирата е бил убит по поръчка на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ГЕРБ излезе със специална декларация: Публикуваме я с незначителни съкращения:

"Твърденията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, са лъжа и срещу него ще бъде заведено съдебно дело за клевета и обида. Категорично отказваме да влизаме в обяснителен режим през медиите с един видимо нестабилен психически човек. Съдебната зала е мястото, където г-н Сидеров ще понесе законовите последици от извършеното.

Категорично заявяваме, че г-н Сидеров ще бъде съден за всяка клевета и обида, с която е свързал имената на председателя и зам.-председателя на ГЕРБ - Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Призоваваме г-н Сидеров да се извини и да оттегли клеветите и обидите, които изсипа в медийното пространство, за да не понесе санкциите на закона. Напомняме му, че никой не е по-голям от буквата на закона и той като човек, който има претенциите, че участва активно в създаването на законовите норми, не бива да прави престъпление", се казва в текста на декларацията.

Последвайте канала на

Novini.bg
8090 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
анонимен

2013.10.12 | 20:25

44
Задължително да го осъди.Сидеров е идиот... насра се от глупости да говори.Ходи по медиите и народа умира от смях да го гледа,Продължаваи ефенди Волен. Машала...
Tanito

2013.10.12 | 20:25

43
Браво на Волен Сидеров!!! Ако не беше той -мандата отиваше директно в ДПС, което щеше да бъде подкрепено под предтекст на неизбежна отговорност за България от ГЕРБ и БСП, а АТАКА точно тогава щеше да изпадне в абсолютно пълна изолация!!! Бойко, уж щеше да си даде гласа, но не го даде с което фактически целеше мандата да отиде в ДПС и принуди Волен да действа. Сега ще говорят за тройна коалиция, но забравят че точно

2013.10.12 | 20:25

42
лютви пита волен: - Ще се коалираш ли с мен за хиляда лева. - Да разбира се - отговаря ухилен волен. - А за педесет стотинки? - продължава лютви. - Абе ти за какъв политик ме взимаш? - обидено възразява волен. - Какъв политик си вече разбрах. Сега се пазарим за цената. волен се оплаква на серго: - Нарекоха ме курва;- измрънкал волен. - А ти защо ходиш там, където те познават?- попитал серго.

2013.10.12 | 20:24

41
Ясно се вижда че задачата на Сидеров е да вдига пушилка и да хвърля колкото се може повече негативи срещу единствената партия заплаха за тройната коалиция. Май лъжицата се оказва голяма, дори и за голямата му уста. Хората вместо да се забавляват на дивотиите му, да си дадат сметка това ли са хората, които трябва да са в парламента.
Tanito

2013.10.12 | 20:23

40
България е и винаги е била на първо място за Атака както и трябва да бъде за всеки които иска статуквото да се промени към по-добро. Идеите, които от години лансираме ние за сега не са срещнали почти никакво признание и подкрепа в правителствата управлявали страната. Затова и не може да се говори за безрезервна подкрепа или коалиция с никоя от партиите ,които макар и избрани от народа, дълги години го грабят и оставят да живее в нищета. Ако искаме промяна трябва работа, специалисти, информираност на хората, гражданско участие във взимането на важните решения и най-вече истинско желание да се постигне напредък. А такова до сега никой от бившите управляващи не е показвал, иначе нямаше да има нужда изобщо от всички протести, сътресения, избори .Не е въпросът да се появят някакви коалиции които да поддържат известно време някакво правителство, а в момент на настояща финансова и политическа криза да се търсят решения. За сигурност, стабилност. Такива решения от години предлага Атака, но явно неудобни и затова задушавани от властимащите. Сега народа каза друго- Атака е алтернатива, но не вкупом с другите, а отделна и силна- за да се противопостави на грабителството и безхаберието. И затова каквито и спекулации да се правят трябва първата мисъл да е какво може да се направи за да се разрешат проблемите от години трупали се в страната, да се върне стабилността и вярата на младите хора и още много много неща.
sdfghjk

2013.06.18 | 12:09

39
Ти още ли си на свобода?!ЖАЛЪК СИ! Ти Бойко и Искра сте за растрел! Пашата и каратиста ви варшат мръсната работа.Защо не кажете колко пари изнесе БОЙКО С ВОЕННИЯ САМОЛЕТ ЗАД ГРАНИЦА.Министър Аньо знае но си мълчи като п...а!Не стават от вас политици а МАФИОТИ Аман от политически групировки.Не ви ли стигат депутатските заплате че се захващате с разпъване на чадъри над мафиотите
123

2013.06.13 | 11:21

38
ТОЙ ОНЯ СЪРБИН ДЕТО БОЙКО МУ ОПЪНАЛ ПАРИТЕ ЩЯЛ ДА ИЗЛИЗА СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ ОТ ЗАТВОРА.КРИЙ СЕ БОЙКО КРИЙСЕ ЧЕ ЩЕ ТИ ФРЪКНЕ ТИКВАТА

2013.06.13 | 01:14

16
Еничери от герб питахте ли тиквата защо мълчи за златото колко рушвети му кихнаха от "дънди прешъс" гадове мръсни и сега ще ми го защитават еничери ония отгоре гледа!
кико

2013.06.13 | 11:20

37
приятелю мислиш ли че Орешарски ще прекрати грабежа на златото , всичките са еднакви боклуци и дори и Сидеров дето говореше за това ама сега май е забравил и се занимава уж да ги вкарва в затвора . Има ли до сега за 23години някой осъден , правят ни на луди , а не се занимават с това което е добро за хората . Докато не се вдигнат всички хора на митинг за връщането на златото ще продулжават да ни залъгват.
dido

2013.06.13 | 01:15

19
а ти червена кадъно с фашистки наклонности, пита ли своите кой ги докара тези в България и кой им е подписал разрешителните за грабеж. знаеш ли изобщо от колко години са в България и какво направиха серго и гоце за да им спрат кражбите преди да дойдат герб на власт

2013.06.13 | 07:01

36
ТУЙ И БОКО ТИКВАТА СА НАЙ МРЪСНИТЕ ГНУСНИ КОПЕЛЕТА КОИТО НЯКОГА СА СЕ РАЖДАЛИ В НАЩА ТАТКОВИНА

2013.06.13 | 07:01

35
Цецо ти вместо да пишеш специални декларации си напиши показанията, щото утре си при прокурора. До 8 години те очакват после като излезеш може да съдиш Сидеров.

2013.06.13 | 01:11

9
Да, верно - на затворници позволява ли им се да съдят когото и да е било?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини