Андрей Райчев: Атака е липсващата комунистическа партия

  • 23 май 2013 08:14

  • 3759
  • 16
Андрей Райчев: Атака е липсващата комунистическа партия
©

Събитията се редят едно след друго и най-важното е, че ситуацията се сменя и не всички играчи могат да реагират в новата обстановка. Затова, въпреки че ГЕРБ е първата политическа сила реагира по стария начин. Това заяви социологът Андрей Райчев. Фалитът на ГЕРБ е в избраната стратегия. Всеки ги мрази, всеки иска да ги вкара в затвора, добави той.

В коментар за поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа Райчев коментира, че той рязко е вдигнал напрежението от предизборната си кампания. Той чака БСП и ДПС да изядат ГЕРБ и така той ще спечели, това е доста разумна политика. След сблъсъците пред джамията Сидеров рязко смени от „нац“ на „соц“, не спомена нито веднъж думата етнос и циганин, а само говореше, че хората са бедни и виновни са управляващите. Така Атака всъщност е липсващата комунистическа партия, каза Райчев. Според социолога статуквото ще работи за Атака, ако Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не управлява добре. Според Райчев евентуален кабинет "Орешарски" има 40% шанс за успех и ще управлява добре минимум една година. Единственото, което в момента обединява БСП и ДПС е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. В момента всички зависят от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, защото ако той си излезе двете партии приключват.

Според политолога Димитър Аврамов обаче ситуацията около Атака наподобява на вица, че маймуната се е научила да помни 4 минути и иска да стане човек. Парламентът се атакизира и воленизира, а ГЕРБ се държи като партия спечелила над 121 депутати. БСП и ДПС тръгват от друга страна озлобени и реваншистки, което също е грешна стратегия, заяви Димитър Аврамов. Реалният старт с новото правителство с новите тези се прави успоредно на скандалите в обществото. Практически Народното събрание тръгва без каквото и да е желание към конструктивизъм, смята политологът.

Последвайте канала на

Novini.bg
3759 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
js

2013.10.16 | 11:39

16
Обръщам се към симпатизантите на ГЕРБ и хората които намразиха ГЕРБ до дъното на душата си заради националната катастрофа докоято я доведоха,въпреки че европейски агенции класифицираха като една от малкото страни в Европа със стабилна икономика е, разбира се това е заради ниския стандарт и с цената на замразяването на пенсии и заплати.Понеже чета много коментари и вече не мога да се ориентирам.Та въпроса ми е такъв.Комунистите заедно с новите комунисти от Атака и техния болен лидер ще може ли да ни оправят най-накрая.Защото до сега правиха няколко нещастни опита да ни управят и ние все неоправини а те все още ни управят.
мислещ лумпен

2013.05.23 | 12:56

3
въпроса ти е много добър. аз мисля, че бсп и дпс няма да направят нищо свестно, а за лидера на атака не зная.
js

2013.10.16 | 11:39

15
Браво на Андрей Райчев.Уцели десятката.Атака е наистина липсващата комунистичесческа партия.
мислещ лумпен

2013.05.23 | 12:47

2
надявам се.
o&k

2013.10.16 | 11:38

14
Тоя Райчев добре си каэа че няма повече да се эанимава с прогноэи и полит. коментари,но ето че пак иэплува като мръсна пяна...Определено "твърденията и умоэаключенията" му че "ГЕРБ всеки ги мраэи и иска да ги вкара в эатвора" биха били смешни и несериоэни,ако не бяха прекалено драэнещи.Эащото фактите от иэборите са,че ГЕРБ имат доверието на болшинството от гласоподавателите и скорошния беэславен раэпад на новоиэлюпената триглава ламичка неминуемо ще ги върне във властта с предищното мноэинство!
лино

2013.10.16 | 11:38

13
Райчев нарече Атака автентична комунистическа партия Сега като виждам изявите на Волен Сидеров разбирам възрастните хора които така мразят комунистите
!

2013.10.16 | 11:38

12
Някой още да се прави илюзии по отношение на Сидеров??? Алооооооооооо, измамените камили, как сте? Как сте???
Не е важен цвета на котката,щом лови мишки!!!

2013.05.23 | 13:22

4
Аман от малоумници.Я ми кажи,ако ти продам къщата,ако ти заложа двора,покъщината за грошове,а сложа в договора,неустойка за 10 къщи,как ще е платиш и възстановиш за месец?Той може и ще го направи,ако целият народ застане зад него.Но разкостеното за 23 г, не се оправя за 1 година.Това е несериозно да го искаме.Важното е да го започнеме.Единственият ни шанс е "шантажа" към ЕС-нашите вътрешни интереси(на огромната част) или напускането на съюза.Това няма да го допуснат никога,ще клекнат,заради супер-стратегическото ни географско място.Всички останали партии ще крепят статуквото,с леки козметики,който нищо кардинално няма да решат.Защото нито го желаят,нито ще им разрешат
националист

2013.10.16 | 11:37

11
до 4 Тази шайка психопати които видя цяла България ли наричаш националисти Тези деградирали подобия на хора единствено могат да предизвикат отвръщение което рефлектира и върху отношението към национализма
Таня

2013.10.16 | 11:37

10
Тия подлоги на всяка власт сега са объркани, на коя партия да полегнат. Долни мишки състояние направеха с лъжите и манипулациите на обществото.

2013.05.24 | 01:31

9
ЗАТОВА ПЪК БСП Е НЕНУЖНАТА ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ КОНСЕРВАТОРИ ОЛИГАРСКИ. И ЩОМ Е НЕНУЖНА ЩЕ СИ ОТИДЕ В МИНАЛОТО.
мислещ лумпен

2013.05.24 | 01:23

8
ако сте честни и работливи не се плашете от комунизма и от национализма.
Khan

2013.05.24 | 01:20

7
Цялото статукво закрещя срещу националистите. Народът - зомбиран, импулсивен, неграмотен....Изпъчи се Борисов пред камерите и почне да смята като третокласник...и накрая сметките му - криви... Излиза Райчев - престъпник и курва на комунистите - и почва да плюва по тоя, дето заплашва цялата система. Истината е, че Атака обединява в едно и комунистите, и мутрите, и турците. И това не е случайно - всички те искат СТАТУКВОТО да се запази.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини