Манолова: ГЕРБ, не губете времето на парламента!

  • 22 май 2013 08:12

  • 3067
  • 13
Манолова: ГЕРБ, не губете времето на парламента!
©

От ГЕРБ ще бъдем в парламента днес на първото редовно заседание на Народното събрание. Ние сме отговорни хора и ще работим за държавни политики. Това обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ.

Според Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от Коалиция за България, няма да е лесно да се върне доверието в парламента като институция, след като имиджът му бе унищожен по време на предишното правителство. Оказва се, че това няма да е лесно, след като видяхме поведението на някои политически сили вчера, както и на така определящите се като конструктивна опозиция. И всичкият този театър се разигра на фона на една бедстваща, мизерстваща държава, допълни тя.

Защо Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на хвърля вината върху нас, като всъщност ПП "Атака" превърна вчерашното заседание на НС в цирк, попита депутатът от ГЕРБ. Коалицията, която се оформя в парламента, вчера лъсна - това е БСП, ДПС и "Атака". Няма как Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да обикаля телевизиите и да обяснява за някакви манипулации на ГЕРБ, допълни Караянчева.

Тунчер Кърджалиев от ДПС обяви, че вчера от неговата партия са се държали по зрял начин, по начин, който отговаря на ситуацията. Така смятаме да се държим и занапред, обяви той.

В парламента ще има политически сили, които ще работят за решаване на проблемите на хората, и такива, които ще пречат, каза Манолова. Едните ще са за структуриране бързо на парламента и правителство, което да се захване с най-неотложното. Но политически сили показаха вчера, че не се интересуват от проблемите на гражданите, а само да имат мнозинство. Как да очакваме подкрепа от ГЕРБ, след като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че ще подкрепя най-неотложните мерки, а час и половина по-късно той повеждаше парламентарната си група към бойкот на избора на председател на НС и на комисия за работата на парламента, коментира депутатът от БСП.

След като видяхме какво стана вчера, няма как да подкрепим едно такова сътрудничество, което подменя вота на българските граждани, отговори Караянчева. Като първа политическа сила, ние трябваше да имаме председател на Народното събрание, смята тя. Ние искаме да се работи за страната. Ако целяхме власт на всяка цена, щяхме да продължим да управляваме и след февруари, допълни тя.

Вотът на хората не бива да се оспорва и един политик трябва да го приеме, отговори Тунчер Кърджалиев. Ние трябва да продължаваме напред в полето на компромисите. Политиката е компромиси, останалото е религия, смята той.

От ГЕРБ са приели вота, но ще го оспорват, обяви Манолова и допълни, че това поведение е некоректно.

На въпрос защо всички в момента са срещу ГЕРБ, представителят на тази политическа сила обяви, че това е, защото от партията са щели да изведат наяве далавери и манипулации. Но дори и сега те пак ще излязат, смята тя.

Ще излязат, да, отговори Манолова. По думите й, трябва спешна ревизия на всички министерства.

Откажете се от съставянето на правителство и не губете времето на парламента. Няма кой да подкрепи правителство, съставено от Борисов и Делян Добрев, обяви тя.

Когато в едно общество политиката доминира, истината не винаги възтържествува, заключи Тунчер Кърджалиев.

Последвайте канала на

3067 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Скоро емигрант

2013.05.22 | 22:47

13
Никой не иска да бъде съставено правителство от Мая Манолева и СерГЕЙ Станишев..Децата на ДС, които са обучени да създават коснпирации, лъжи, интриги, дестабилизации и какво ли още не. Аз искам да знам госпожа Манове, какво имущество притежава и в какви частни или Европейски училища учат децата й. Няма нужда да ни мами, че мисли за България или гражданите. БСП мислят само за своето благо и това на хората около тях. Готови са, да жертват милиони граждани останали в България, за да постигнат своето.
Скоро емигрант

2013.05.22 | 22:46

12
Имиджът на парламента бил унищожен от миналото правителство?? ХАХАХАХА. Абе ей,тия на кой свят живеят?? Кога парламента е имал имидж? Кога? Когато правеха цанков камък ли?? Тези са завършени лъжци, а хората, които не им виждат лъжите са завършени олигофрени! Не са съм гласувал за никой от тези нищожества, но вчера ББ беше готов за компромисни решения от БСП и ГЕРБ. Всички знаем какво се случи после. Честито ви нова грабилница, но аз вече се боря за емиграция.
tetko Machno

2013.05.22 | 22:46

11
Тоз червен глашатай, да не забравя че е малцинство в българския парламент, по волята на народа.Нещо много носериозно се вземат тез шумкари.
DC

2013.05.22 | 22:45

10
ЕДИНИЯТ ОТ ГРОБ-МАЙМУН НЕГРАМОТЕН ЧЕЛ ПОЛОВИН КНИГА,ДРУГИЯТ Е МАНГАЛ С ФАЛШИВА ДИПЛОМА.КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ "КАЛИНКИ" КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ...,

2013.05.22 | 22:45

9
за другарката измамната и партия е над всичко.сигурно ако не и доиде навреме пак герб ще е виновна

2013.05.22 | 22:45

8
Бойче брато,бах мааму,тоз Волен много яко ни го начука ве и коши прайм сига ве,тя си иба май.ката ве
Бойко

2013.05.22 | 15:42

5
Брато ко дати кажа ве ,тя си иб.а мамата ве,спасявайте се кой как може,че сие и.бало мамата ве
Стефан К.

2013.05.22 | 16:20

7
Абе, магистралке, колко време загубихте вие на миналото народно събрание, за да искате обречени вотове на недоверие, само и само да се приемат колкото може по-малко закони, защото бяха добри за хората и неизгодни за олигархичните кръгове, които вие обслужвате

2013.05.22 | 15:42

6
Спокойно г-жо Манолова. Дишайте дълбоко. Време да се изложите ще имате предостатъчно.

2013.05.22 | 14:00

4
ВИЕ НЕ ГУБЕТЕ НАШЕТО!!!
Великия

2013.05.22 | 13:38

3
Требвало е да те кръстят Провокация , а не Мая ...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини