Нели остави Слави заради музикант

  • 28 юли 2011 06:32

  • 2636
  • 0
Нели остави Слави заради музикант
© интернет

Хубавата Нели Петкова се реши да напусне сигурната си работа в „Шоуто на Слави” посред лято заради любовни трепети.

Карловката е хлътнала по музиканта Миро Гечев, шушука се в светските среди. Той е аранжор на първото самостоятелно парче на Нели ­ Lucky One.

Бившата вокалистка на „Ку-ку бенд” обаче хич не иска да открехва завесата за истинските си отношения с Миро. В ефира на bTV тя с усмивка заяви, че с Миро са само приятели. Двамата обаче щели да отскочат до морето, ако им остане време до края на сезона. Пак само като приятелчета.

Миро Гечев за момента предпочита да не коментира нищо около твърденията, че с Нели са гаджета. Той ударно работи върху бъдещите парчета на карловката. Дори стана ясно, че и втората є солова песен вече е готова, като аранжиментът отново е на Миро Гечев.„Няма никакви драми при раздялата ми с „Ку-ку бенд”.

Лично Слави одобри първата ми самостоятелна песен, оставаме добри приятели. Искам един ден отново да застана на една сцена с „Ку-ку бенд”, декларира цивилизованата раздяла с бившите си колеги Петкова.От доста време обаче в медийните среди се обсъжда и една друга причина за изненадващата самоотлъчка на Петкова.

Според запознати тя дълго време била влюбена в шефа си и тайничко се надявала нещата помежду им да се задълбочат. Това обаче не станало. Междувременно Нели се запознала с Миро, а тази среща дала сили на певицата да обърне гръб на Дългия. Хора, запознати с работата в „Ку-ку бенд” обаче, не изключват и друга версия ­ Нели просто да е избягала от деспотизма на Трифонов.

Последвайте канала на

2636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини