Новият кабинет - с тайно гласуване

  • 18 май 2013 08:42

  • 23462
  • 234
Новият кабинет - с тайно гласуване
© Булфото

Следващият български кабинет с мандата на БСП най-вероятно ще бъде избран с тайно гласуване. До тази позиция са се сближили водачите на трите парламентарни сили без ГЕРБ.

И тримата лидери са много внимателни в изказванията си, да не би изпусната дума да взриви крехкото доверие помежду им. Те предпазливо търсят всяка тясна пътека на общите им усилия да изведат държавата от кризата, пише „Преса“. „Мерим всяка дума, защото може да има сериозни последствия“, призна член на ръководството на ДПС.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заяви, че предпочита гласуването да е явно, но ако ДПС и „Атака“ приемат вотът да е таен, ще се съгласи. „Атака“ не отхвърля варианта за тайно гласуване и ще го обсъжда в парламентарната си група. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в обяви, че новият вот е проверен в предишни парламенти и е легитимен.

И тримата лидери на БСП, ДПС и „Атака“ са подложени на такова изпитание, на каквото нито един лидер досега не е бил подложен. И тримата са притеснени да не бъдат обвинени в задкулисни договори и затова внимават в изказите си. И тримата обещават, че преговорите ще се водят прозрачно – пред медиите и пред обществото.

Последвайте канала на

23462 234

Свързани новини

Коментари 234

Добави коментар

2013.05.25 | 10:49

234
Ами, че нали тая "света троица", или по-скоро сговорна дружина от орел, рак и щука, преди изборите декларираха, че няма да има подмолни договорки, тайни преговори, задкулисно делене на баницата. Нали обещаха, че вкупом, пред камерите и медиите ще се водят разговорите за управлението и управляващите! Много чевръсто обърнаха палачинката !
Сидеровя

2013.05.25 | 10:48

233
Това е идея на Сидеров,защото по този начин ще обяви,че част от депутатите на Герб са гласували ЗА , той е в патова ситуация.
33--do Matev Снеми си очилата

2013.05.25 | 10:48

232
Едно от най-наглите документни престъпления в историята на българския съд е свързано с БКП.ДС"изпира"предварително имиджа на П.Стоянов за президентските избори ,като по време на издигането му за президент ,организира заличаването на следите на започналото бракоразводно дело с Антонина,заведено в Асеновградския съд,заради връзката и с военен прокурор.Скандалът между тях излиза извън контрол,но скоро е потушен от господарите от ДС,които ги пренуждават и претискат военния прокурор да се раздели с Антонина.........шефа на Асеновградския съд разпорежда заличаване на следите от започналото дело.За 2 нощи книгата с номерата на бракоразводните дела е преписана наново и следите са заличени от служителите .За благодарност за добре свършена работа ..................ров е назначен впоследствие за шев на Пловдивския съд!!!!!Има подробностти вие като много знаеща ще ги откриете и прочетете,ако вече не сте ги чели и участвали във всички тези мероприятия на БКП.
АТАКА В ГЪЗА

2013.05.25 | 10:48

231
Курвата Сидеров не иска да видим как ще се надупи и разтвори бузки

2013.05.25 | 10:48

230
...и за това ли хората бяха на улицата? тоя филм вече сме го гледали- никой не носи отговорност- мътна вода в която се лови едра риба...Бог да пази България

2013.05.18 | 21:52

49
Защо протестиращите гласуваха за ГЕРБ, БСП и ДПС? Нали искаха промяна....сега и да се оплакват късно е вече.

2013.05.25 | 10:48

229
ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ КОЯТО ЩЕ ИЗКОРЕНИ КОМУНИСТИТЕ и ДПС ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ
stanishev

2013.05.18 | 22:16

55
STRAHLIVCI NE MOGAT DA PRAVQT REVOLYUCIQ. A ,,GERB,,SA STRAHLIVCI....

2013.05.18 | 21:52

50
Кога?????
БЪЛГАРИН

2013.05.25 | 10:47

228
"Няма възможност да се прави далавера с властта, защото първо начело на кабинета стои един човек/Орешарски/ с много морални устои", каза Дора Янкова /БСП/. Еми от това по голяма лъжа и наглост няма. Орешарски с морални устои-ама това е все едно ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО. Този човек смени политическите си възгледи на 180 градуса. Беше зам. председател на ръководството на СДС,а сега е в БСП. На това какво му казваш Другарко Янкова? Не е ли помиярщина. Едно е ясно-ИНТЕРЕСУВА ВИ ВЛАСТТА ЗАРАДИ ПАРИТЕ !!! Нищо друго ! Скоро трябва да ви сложим на местата!
антикомунист

2013.05.25 | 10:47

227
Видяхте ли бе смотани комунисти , турци -резняци и атакисти - почнаха на тъмно да правят далавери?!?За това ли гласувахте бе гамени - пак всичко тайно-потайно - повръща ми се!Курвата -гей Станишев с агента от ДС Местан и подлогата Болен Волен ще ни управляват - това ли искахте бе мишоцииииииииии! По-безпринципна и крадяща коалиция не сме имали , пак ви излъгаха манипулаторите от БСП.Прост народ - тъпо правителство ---БДП - ДПС - Атака - гнусно , задкулистно и педераско. Пак червена порно версия на атнибългарско правителство с ДПС!Тъпи , лъжещи уж националисти от антибългарската партиа Атака!Почваме протести гадни Атакисти.., де се коалирате с резняците - това са плюнки! Никакви националисти не са!Долу лъжците от Атака - аз не съм гласувал за вас за да ми се коалирате с турците изроди такива!

2013.05.18 | 14:05

5
АКО ОБИЧАТЕ АТАКИСТИ ПРЕПЕЧАТКА И ОТ КАДЕ ,КАК ВОЛЕН СПОМЕНАВА АЗ НЯМА ДА ПРАВЯ КОАЛИЦИЯ С БСП И ДПС,АМА ТОЧНО ТОВА,А НЕ---АЗ НЯМА ДА ПРАВЯ КОАЛИЦИЯ,И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ДА СИ ПРАВИ КУРВЕНСКИ КОАЛИЦИЙ С ДОГАН И БСП ЗАТКОЛИСНО,И ЗАЩО ЩЕ Е ТАЕН ВОТА,ЗАЩО ВОЛЕН НЕ Е ПРОТИВ А, САМ СЕ СЕТИ????ОТГОВАРАЙТЕ МЪРШИ,ПАК ШАХ И МАТ.ХАХАХАХА
до един от гербавите провокатори

2013.05.25 | 10:46

226
За теб се отнася и стига папагалства - Провокаторите от Герб и СКАТ всячески се опитват да насаждат етническа и политическа омраза и напрежение. Ще има програмно правителство, което ще се ползва с подкрепата на всички политически сили, вкл. и на тези извън парламента. Никой вече не иска и не говори за коалиции, само гербавите провокатори насаждат подобна идея и след това сами си я оплюват.

2013.05.25 | 10:46

225
ВОЯТ НА УМРЯЛО НА УМИРАЩАТА В АДСКИ МЪКИ ГЕРБЕРАСТКА КУЧKA , Е ПЕСЕН ЗА УШИТЕ МИ !!! СЕГА KУЧKATA ГЕРБ ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО СА ЧУВСТВЛИ ОНЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО СЕ ЗАМОЗАПАЛИХА .ЗА ТЯХ НИТО ВИЗАНТИЙСКО ,НИТО ТУРСКО РОБСТВО НИТО ДОРИ СMЪРТА СА ПО СТРАШНИ ОТ РЕЖИМ НА ГЕРБ
Националист

2013.05.25 | 10:46

222
Никой обаче не коментира факта - уж палача и жертвата --- БСП и ДПС плюс националистите ,дето уж са против турците са в една коалиция??????????Уж противопоставящи се по идеи партии се обединяват , което показва само 1 - всички са агенти -комунисти и за пореден път лъжат народа!То разбира се ще им се върне още зимата - нса новите избори!Аз гласувах за Атака , но не и за коалиция с ДПС!Волен и Атака ще изчезнат от сцената заради курвенския номер с ДПС още на следващия избор!А на всички курвенски гласоподаватели - вие всъщност за кого гласувахте - за гей Сергей , рязания агент Местан или за пишман националиста Сидеров ,дето преди 2 год . искаше съд и затвор за Станишев и Доган , а сега ще се коалира с тях?!?!?!?! Идво Видов ден за вас предатели - бален Волен и цялото ръководство от предателската протурска нещастна партийка Атака!Идваме в София Волене за да те попитаме защо се коалираш с ДПС- ще ти резнеме гърленцето предател такъв!

2013.05.19 | 23:28

187
АКО ОБИЧАТЕ АТАКИСТИ ПРЕПЕЧАТКА И ОТ КАДЕ ,КАК ВОЛЕН СПОМЕНАВА АЗ НЯМА ДА ПРАВЯ КОАЛИЦИЯ С БСП И ДПС,АМА ТОЧНО ТОВА,А НЕ---АЗ НЯМА ДА ПРАВЯ КОАЛИЦИЯ,И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ДА СИ ПРАВИ КУРВЕНСКИ КОАЛИЦИЙ С ДОГАН И БСП ЗАТКОЛИСНО,И ЗАЩО ЩЕ Е ТАЕН ВОТА,ЗАЩО ВОЛЕН НЕ Е ПРОТИВ А, САМ СЕ СЕТИ????ОТГОВАРАЙТЕ МЪРШИ,ПАК ШАХ И МАТ.ХАХАХАХА

2013.05.18 | 16:30

23
Ти си един глупак.Не разбираш ,че се извършва национално предателство.Задава се диктатура и тогава,ще има истински бой по улиците когато протестираш.Тези успешно защитиха руските интереси с помощта на такива като теб.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини