В ГЕРБ неприятно изненадани от обвиненията срещу Цветанов

  • 01 май 2013 17:59

  • 8699
  • 28
В ГЕРБ неприятно изненадани от обвиненията срещу Цветанов
©

"Много неприятно ще бъде, ако наистина се окаже, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е извършил престъпления, каза в ефира на БТВ и предаването "Лице в лице" Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Припомняме ви, че от СГП съобщиха вчера, че срещу Цветанов са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление по чл.285 във вр. с чл.387 ал.2 от НК. Според държавното обвинение Цветанов в качеството си на министър на вътрешните работи съзнателно е допуснал подчинени нему лица – директорите на СДОТО-МВР Цветан Иванов, Камен Костов и Сергей Кацаров да извършат престъпления по чл.387 ал.2 от НК. Този извод на прокуратурата се обосновава и с оглед задълженията на министъра на вътрешните работи по чл.34а ал.1 т.1 от ЗСРС да упражнява контрол върху прилагането и използването на СРС.

"От друга гледна точка в ГЕРБ всички сме щастливи, защото прокуратурата работи и тя показва, че е изцяло независима", каза Горанов.

"Цветанов е един от двата основни стълба в ГЕРБ и наистина ще е много неприятно, ако се потвърдят обвиненията на прокуратурата", призна още той.

Относно СРС скандала, в който бе замесен и самият Горанов, той каза, че не се притеснява от подслушвания и не се е интересувал изобщо кой е записал разговора му с Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната. По думите му, трябва да се притеснява този, който има любовница.

Антон Кутев от БСП напомни, как Цветанов е казал в сутрешния блок на ефира на БТВ, че ако се наложи ще се откаже от имунитета си и от политиката, ако е извършил някакви престъпления.

"Цветанов не е проблем на бедните, големият проблем е, че хората са бедни и нямат какво да ядат", каза още Кутев.

Социалистът нападна Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и каза, че сега той си е в Банкя, а Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е председател на ПЕС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8699 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2013.05.06 | 14:51

28
За беднотията не е виновен само Бойко а ние.За да няма беднотия трябва в цяла България хората да скочат на монополите и на шефовете които дават малки заплати а прибират тлъсти печалби.Трябва да започне масов бунт иначе нищо няма да се оправи.Минималната заплата в страната е 310 лева а много хора взимат много по малко от това защото безработицата ги принуждава.Ако се опълчиш оставаш без работа.Няма ме и работещи профсъюзи които да защитават хората.За да не могат да махат хората от работа трябва масово да им се опълчим на тези измислени капиталисти които до вчера са били на равно с нас а сега се самозабравиха.Долу монопола.ГОРЕ ЗАПЛАТИТЕ!!!

2013.05.06 | 14:50

27
Която и от двете партии да спечели(БСП или ГЕРБ) и каквото и правителство да изберат всичко е задколисни игри на тези две партии които не се наядоха на пари затова няма да изкарат и три месеца и пак ще има избори.Жалкото е че ще се харчат държавни пари за изборите а от това губи само народа а партиите печелят защото държавата ги субсидира за изборите.До кога ще ги търпим тези гниди да ни пият кръвчицата чрез разни корпорации и монополи.
Горките бедни

2013.05.06 | 14:48

22
Днес по медиите изтече съобщение, че бедните българи ще изхарчат ДВА МИЛИАРДА лева по празниците. Цял ден всички телевизии показват задръстените гранични пунктове към Гърция, Румъния, Сърбия, задръстените улици и магистрали. Кутев нещо се забърква с Виденово време. Тогава и яйца нямаше за Великден.

2013.05.06 | 14:50

26
Но имаше промишленост глупако,която циганина Костов разруши, а твоя идолТиквата ( който по виденово време събираше откупи за крадени коли) доопустоши

2013.05.06 | 14:49

23
Отчет на Сметна палата за 2011 год-От външни фирми присъстващи на българския пазар функциониращи във вериги за хр.стоки;бяла техника;производство и продажба на горива;В иК услуги,черна и цв.металургия,ел.енергия и рудодобив са извършени преводи навън в размер на 31 МИЛИАРДА 652 МИЛИОНА ЛЕВА.Това е сума равна на двегодишният бюджет на страната,или ТРИГОДИШЕН бюджет на всички министерства и държ.структури-А вие си се плюйте-то друго и не ви остана!

2013.05.06 | 14:50

25
Всички срещу ГЕРБ-СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ

2013.05.06 | 14:50

24
Искам следващото правителство да е от АТАКА,ГЕРБ и ДСБ.Министър прецедател да е Волен Сидеров,министър на вътрешните работи да е Бойко Борисов(че има на много хора да си връща) и министър на финансите Иван Костов за който съм сигурен че ще съумее да оправи финансите на държавата.

2013.05.05 | 09:02

21
А какво стана с протестите срещу монополите?Сигурно протестиращите са "доволни",че им намалиха тока с 1лв.Всичко беше инсценировка за да се свали правителството.Комунистическата сган не се спира пред нищо.Сергей сигурно не спи за да измисля сценарии за компромати.И защо всички са ревнали срещу СРС тата,сигурно не са подслушвали по времето на Тато,на тройната коалиция,а да не говорим за Трактора ,когато беше на власт-бедна ви е фантазията,но народа ни е прост и лесно се манипулира и ако допусне комунистите да дойдат на власт тогава ще разберат за какво става въпрос.
СЕР-ГЕИ СТАНИШЕВ

2013.05.05 | 09:02

20
Бойко е виновен

2013.05.05 | 09:01

19
ГЕРБ накара богатите таргаши да си плащат данаците ,бутна им селцата дето ги вдигат погна монополистите и затова може и да отидат в затвора за това...каквото и да се пише аз видях че се бориха и то добре за държавата.срещу парите и корупцията не можеш да скачаш.цветанов подслушвал а само сересета срещу герб..това съм го гледал 20 години.руснака и бандата му муслими ще продадат и затрият държавата рано или късно.имате глави и мислете каквото решите,догито каза че сме турска република вече,геноцида срещу българите е задействан 20 години,имате глави и притеглете тези които сега се правят на света вода ненапита какво направиха като бяха на власт.и най вече гласувайте за да не ви използват гласа холивудските артисти и червения разсипник.всички мизерии и конспирации са от тях.ако не за вас то поне се борете за децата си ...
популист :)

2013.05.05 | 09:00

18
когато серГЕЙ даде милиони на онзи Гей МЕЛИКОВ .що никой не ревна за социалната политика на бсп...за моника йосифова..и приходите и от тези далавери...много е готино да се родиш късопаметен..бе хора
анонимен

2013.05.03 | 17:14

4
Срамота.Станишев толкова пари даде на бедните,а Борисов нито лев.Срамота Борисов, срамота.

2013.05.04 | 14:10

17
Станишев срам няма, а на бедните пари не е давал.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини