Атанас Атанасов: Чрез Цветанов Борисов върна ДС в България

  • 25 април 2013 18:52

  • 2864
  • 3
Атанас Атанасов: Чрез Цветанов Борисов върна ДС в България
©

Борисов чрез Цветанов на практика върна Държавна сигурност в България. Това заяви пред БНР Атанас Атанасов от ДСБ.

Според него решението на задачата е Борисов и Цветанов да бъдат свалени от власт на предстоящите избори. "Ако тези хора имат възможност да продължат да упражняват властта, представяте ли си какво би се случило. Ако не сме член на ЕС, те ще започнат да прибират политическите си противници от улицата. Обстоятелството, че такива знакови лица на управляващата партия ГЕРБ, като Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Емил Димитров, да излязат публично и да заявят, че са си завели семействата в чужбина, защото се страхуват от полицейски произвол – какво има да коментираме повече. Това не е опозицията, която да пищи от управляващите. Това са хората отвътре, които са били във властта. Оттук нататък каквото и да обяснява и Борисов, и Цветанов – не знам кой ще им вярва. Крайно време беше да се каже, че безобразията в МВР, подслушванията, преследванията на хора са ставали със санкция на Бойко Борисов", каза още Атанасов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2864 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
недоволен

2013.04.26 | 18:50

3
Навсякъде по-света се подслушват политиците .ДС не се е върнала а разбойниците в тази държава няма да ни управляват.Имаме нужда от силна власт и полиция за да не се страхува народа от престъпниците.Когато вътрешната политика на държавата е за спазването на законите и се бори срещу престъпността тя се развива и има сигурност.

2013.04.26 | 18:43

2
Операция "ГНОМ ".Спомняте ли си с/у кой беше насочена и за какво ? На сметището в Суходол-там ти е мястото.
S

2013.04.26 | 18:43

1
"Другарю гном" ти си най-некадърния, най-нещастния и най-тъп началник на службата! С едно демонстративно пренебрежение към всички и самочуствие без покритие ТИ се появяваш навсякъде с повод и без повод! Костов създаде "необходимият" му генерал (фатмак по душа) за да го ползва където е удобо! Ти и твоят наставник и благодетел "мавъра" донякъде успешно участвате във всички "операции" по омаскаряване на политически противници! За съжаление това са ви възможностите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини