Бионсе на Стария континент

  • 25 април 2013 08:34

  • 1069
  • 1
Бионсе на Стария континент
©

Американската певица Бионсе Ноулс показва ексклузивни кадри от последните си концерти, част от световното й турне "Мисис Картър шоу". Видеото включва моменти от спектаклите в Сърбия, Хърватия и Словакия.

R'n'B звездата Бионсе обикаля света с музиката си за четвърти път. Името на последното й турне "Мисис Картър шоу" е свързано с брака й с рапъра Джей Зи, който всъщност се казва Шон Картър.

Кадрите, които Бионсе показа, са от първите три концерта от обиколката. Във видеото са подбрани моменти от спектаклите, в които певицата изпълнява хитовете "Run the World", "Love on Top" и "Halo".

Бионсе започна световната си обиколка с бляскав спектакъл в Белград, който събра над 18 хиляди души. В сръбската столица имаше и много българи, които успяха да се се насладят на уникалното шоу, което R'n'B звездата устрои. Еуфорията от страхотната музика на певицата продължи в Загреб и Братислава. Последваха концерти в Амстердам и Париж, като днес Бионсе ще пее за втори път във френската столица, предаде БНТ. Певицата ще продължи турнето си във Великобритания, където ще остане до 9 май.

До края на следващия месец предстоят спектакли в още девет европейски държави. Преди да продължи към САЩ Бионсе ще си вземе малко почивка. На 28 юни ще бъде първият й концерт в Америка, който ще се състои в Стейпълс Център в Лос Анджелис.

Последвайте канала на

1069 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.25 | 18:07

1
Масонска свиня!

Добави коментар

Водещи новини