Станишев: Не ни трябва президент - пионка на Борисов

  • 23 юли 2011 12:27

  • 1367
  • 8
Станишев: Не ни трябва президент - пионка на Борисов
© Булфото

България има нужда от държавен глава с визия, последователност и сила.

Именно такъв президент искаме да дадем на България. Това каза председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на 47 Конгрес на БСП. Според Станишев предстоят най-трудните избори за последните 20 години, защото пред БСП е опонент, който не би се спрял пред нищо в името на удържането на властта, който е концентрирал в себе си неимоверен ресурс – властови, финансов.

Средствата, които ще бъдат използвани оправдават максимата – целта оправдава средствата. Според Станишев основната задача е от БСП да помогнат на хората да си отворят очите за това какво бъдеще чертае ГЕРБ за страната.


Според него ГЕРБ се стремят да избягат от открита политическата кампания. Лидерът на ГЕРБ има пряко отношение към всички уродливи рецидиви през последните години.


Колкото по-ниска е активността на изборите, толкова по-голям шанс има контролираният вот в различните му форми. На тези избори високата активност ще работи срещу ГЕРБ, смята Станишев. „Трябва да се опрем на народния гняв, който все още е потиснат, не е ясно изразен, търси начин да накаже ГЕРБ заради задълбочаващата се агония на страната. Длъжни сме да убедим хората, че БСП е реална алтернатива на ГЕРБ. Нашият нормален, естествен съюзник е откритостта и прозрачността”, каза Станишев. Обърна се с призив да се постигне в настоящата изборна кампания единство. Тези избори са важни за БСП, но и за България.


По думите му президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в се е утвърди не като партийно пристрастен, а като реален обединител на нацията. Затова като партия, която издигнала Първанов и Ангел Марин, БСП има основание да даде положителна оценка за тяхната работа.


Според Станишев кандидатът на БСП за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска отговаря на изискванията, които поставят хората за президентски качества. Калфин няма да се поколебае да пресече посегателства върху демократичния характер на държавата. Не е изпълнител на външна роля, ще работи да постига целите зад граница. Има компетентността и волята да формира и отстоява дългосрочна визия за България във всички сфери.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1367 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
crusader

2011.07.25 | 08:19

8
България наистина се оправлява от алчни боклуци ,но тоя е една от наѝ-долните педалски отрепчици ,които трябва да се изтрепят до крак .Заедно с целите им родове. Защото те са свръх зли изроди,чиято задача е да мъчат живота и да развращават всичко добро.Смърт на враговете на свободното човечество !

2011.07.25 | 08:19

7
Не ни трябва президент - пионка на Борисов, най ни трябва президент - пионка на Гоце. :)
айдук

2011.07.25 | 08:18

6
Ами то като ги гледам с изключение на Волен Сидеров до колкото знам всички останали са пионки на тройната ксоалиция. Този на синята коалиция бил в предишно управление от квотата на ДПС, Ивайло Калфин е ясен тази женската е тя е отроче на комунисти. Та сега да видим и ГЕРБ-а кой ще изкарат. Според мен най добрата карта е нА външния министър Николай Младенов. И умно момче и кадърно и езици знае само за възраста не знам но доколкото знам Гоцето на неговата възраст стана президент. Так , че и червените го харесват и жълтите също и сините и ДПС-то го признават за ерудит.
RZS

2011.07.25 | 08:18

5
очилат боклук
иван

2011.07.25 | 08:18

4
на теб ти трябва един голям кур,проклето копеле
ooo

2011.07.25 | 08:18

3
Приключването на сделката за медиците обаче става ефективно след като България опрощава либийския дълг от 56.635 милиона долара на 2 август, за което посолството съобщава в отделна грама. Отбелязано е също "учудващо слабото злопаметство" и липсата на обвинения за съдбата на медиците.
Гец

2011.07.25 | 08:18

2
И тук се появиха големи експерти-разбиращи от магарешка политика,от комунизъм и капитализъм, от специални служби и от избори. Поздравление за Сергей Станишев- независимо от всички долни и просташки клевети които се инсценират към него-той се доказа като един истински българин и патриот !
kak

2011.07.25 | 00:26

1
http://kak-da.combg.eu/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини