Румен Петков: Цветанов е шампион по СРС-та

  • 29 март 2013 18:18

  • 1329
  • 4
Румен Петков: Цветанов е шампион по СРС-та
© Булфото

По мое време такова нещо не се е случвало не само като действие, но дори като разсъждение. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП, бивш министър на вътрешните работи, по повод изнесения от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на сигнал за незаконно подслушване на политици, бизнесмени и магистрати по нареждане на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Има нормативна уредба, по която може да се ползва такава техника. Тя обаче може да се ползва само с разрешение на съдия. Вътрешният министър само стартира процедурата по задействане на СРС-та", обясни Петков.

Той обаче заяви, че не е невъзможно подобно нещо да бъде организирано. "Решението на градския прокурор да изпрати Николай Кокинов и Роман ВасилевРоман Василев Роман Василев е министър за развитие на електронното правителство от 12 март 2013 г. до 29 май 2013 е много сериозно. Проверката трябва да бъде извършена максимално бързо и да не остави съмнения за половинчатост. Ако има такива съмнения, в България вече не можем да говорим за демокрация", каза бившият вътрешен министър.

"Още в началото на мандата бях потресен, когато Борисов обяви, че ще подслушва министрите си и те в един глас гракнаха: "Ами да, нека да бъдем подслушвани". Човек трябва да защитава правата си. Затова у нас често се използва фразата "Не е за телефон". Като бройка ползвани СРС-та Цветанов е шампион, който се надявам да остане ненадминат, но постигнатият резултат е доста спорен", посочи Петков.

Той коментира и действията на служебното правителство. По думите му то прави "юнашки сделки". "Кабинетът задълбочава корупционни практики в огромни размери. Освен това министър-председателят Марин Райков подмина въпроса каква е неговата роля в скандала с българските медицински сестри в Либия", добави Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. По думите му има връзка между служебното правителство и ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1329 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
избирател

2013.04.05 | 11:41

4
Браво Румба, ама как го хлъзнахте Сергея с тези анонимки. Знам че си ти. Ти писмо от името на емира на Кувейт написа, та едно компроматче за СРС-та ли няма да спретнеш.Кажи сега чия беше идеята. На Инкасатора или на Гоце, щото ти надали имаш толкова акъл от алкохол.

2013.03.31 | 17:48

2
Хахахаха, много добре казано! Предлагам да не му казваш "Румба". За мен това е българският Кевин Костнър. Само дето този танцува със вълци след като се изпикае във фонтана!
До 1

2013.03.31 | 17:48

3
Браво за коментара - само лека поправка ако нямаш против - Не е Гоце и Инкасатора писал мейла - те са на нивото на Главъта - и нямат толкова мозък замисли се кой искаше три вота на недоверие на ГЕРБ и оставка на Цветанов?- Същия оня Който назначи Алексей Петров Типично в стила на копанарския циганин те са по сложни нещата отколкото изглеждат

2013.03.30 | 01:47

1
Ми те тия не им трябваше държавна служба за подслушване на някого. Що не каже тоя, колко подслушвателни апаратури внесоха от Израел разни техни "приближени" бизнесмени?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини