Сидеров отново поиска да присъства на заседанието на служебното правителство

  • 28 март 2013 10:33

  • 876
  • 2
Сидеров отново поиска да присъства на заседанието на служебното правителство
©

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пристигна за началото на днешното заседание на Министерски съвет.

Сидеров не бе допуснат в сградата на правителството. Миналата седмица Сидеров, заедно със симпатизанти на партията, отново пожела да присъства на заседанието на служебния кабинет, но и тогава не бе допуснат.

В петък той бе поканен на среща със служебния премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, обаче лидерът на "Атака" отказа да отиде. Аргументът му бе, че настояват да присъстват на правителствените заседания.

Последвайте канала на

Десислава Станева
876 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.29 | 07:15

1
Болен Волен пак шизофренично си е представил ,че е месия или поне Мао дзе Дун- луд човек. А толкова добре ще се отнеат към него на 4 км.

2013.03.29 | 07:15

2
Абсолютно си прав. И от какъв зор ще се представя за "Представител на народа"? Кой го е избрал за такъв? Ако на изборите има мнозинство - добре, но сега да прави такива твърдения си е просто нагло!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини