Марин Райков на среща с Иван Костов и Мартин Димитров

  • 21 март 2013 07:11

  • 1246
  • 0
Марин Райков на среща с Иван Костов и Мартин Димитров
©

Министър-председателят и министър на външните работи Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май ще се срещне днес със съпредседателите на ПГ на Синята коалиция в 41-вото Народно събрание Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, съобщиха от правителствената пресслужба.

Срещата ще се проведе в сградата на Министерския съвет. Служебният министър-председател Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май вече проведе срещи с лидерите БСП и ДПС. Социалистите и хората от ДПС остро протестираха срещу изказванията на председателят на "Информационно обслужване" Михаил Константинов.

"Той неотдавна заяви, че ако алтернативната на ГЕРБ е тройната коалиция, ще стори всичко необходимо това да не се случи. Искаме да знаем той какво е имал предвид и дали това засяга правомощията му като председател на "Информационно обслужване", заяви председателят на ДПС Лютви Местан след срещата.

Малко преди това и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - изрази остро възмущение от политическите декларации на Михаил Константинов и намекна за опасност от манипулации на вота.

Последвайте канала на

Novini.bg
1246 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини