Блъсков: Новото правителство трябва да реализира само ред

  • 13 март 2013 10:53

  • 1075
  • 0
Блъсков: Новото правителство трябва да реализира само ред
©

Церемонията беше много дълга и безсмислена. В момента нямаме нужда от такива работи. Ако този премиер и този президент си мислят, че ще ни губят времето и занапред така, нещата няма да отидат на добре.

Това каза журналистът Петьо Блъсков в предаването "На кафе", по Нова телевизия. Той коментира днешното встъпване в длъжност на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май като премиер. Хората чакат резултатите и действия. Вчера какво стана? Президентът говори някакви празни приказки, вместо още от вчера да започне да работи новото правителство, категоричен беше той. В този кабинет има много качествени хора. Обществото им дължи благодарност, защото приеха предизвикателството да поемат тази тежка задача. Според мен не е работа на този кабинет да залага посоките на развитие. След изборите, когато се състави правителство на суверена, тогава ще се задават посоките, обясни Блъсков. Електронното правителство трябваше отдавна трябваше да се случи, а не сега да се назначава министър по този въпрос. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябва малко да си почине, защото това напрежение му дойде малко в повече. В момента той твори политическа белетристика, каза Блъсков. Това правителство има само една цел-да реализира ред държавата.

Другият гост Мира Радева, социолог, също беше на мнение, че представянето на кабинета е трябвало да се случи вчера. Това е гаф на президентската администрация. Те за втори път го подвеждат. Вчера същите тези хора бяха вкарани в президентството и после изкарани, без да имат възможност да кажат една дума, каза тя. Българите сме склони да не залагаме високи летви, защото ни е страх, че няма да успеем и ще се сгромолясаме. Аз съм съгласна с президента, който посочи грешките в управлението и си е поставил задача да ги реши, категорична беше Радева. Новото правителство трябва да наблегне и да мисли за малкия и средния бизнес, защото именно този вид бизнес крепи държавата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1075 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини