Майката на Марин Райков: Сине, първо чуй улицата

  • 13 март 2013 07:47

  • 2244
  • 1
Майката на Марин Райков: Сине, първо чуй улицата
©

Марин да се срещне първо с протестиращите на улицата. Това посъветва новия премиер неговата майка Лидия, съобщава в. "Стандарт".

"Да влезе в проблемите им. Да ги пита не само какво искат, но и как си го представят", заяви тя пред вестника малко преди президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да представи досегашния ни посланик в Париж като министър-председател на служебния кабинет. "След което да се срещне с техни представители и да ги пита не само какво искат, но и как си го представят. Искат справедливост, и аз искам, 7 милиона българи я искат. И ако излезем на улицата, кой ще ни я осъществи?!", коментира Лидия.

"Синът ми ще се справи, защото никога не е бил в партия и има широк мироглед", убедена е тя. "Живял е навън години наред, а така човек има по-широк поглед и мироглед", допълни майката на новия премиер.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2244 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.03 | 12:29

1
За съжаление и да има желание ,няма да стигне по-далече от това ,което от ГЕРБ му наредят!Тия бандити си имат ангажименти към евреите и американците и ще ги нарушат единствено ,ако избухне революция...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини